Η «μαύρη» επέτειος ανήμερα του ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.tzilos

Ο λόγος που ο Θανάσης Τζήλος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (19/12).

Διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Θανάσης Τζήλος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1. Oι πράσινοι κέρδισαν εύκολα 2-0, αλλά είχαν παράπονα από τον πρώην πλέον διεθνή ρέφερι, αφού από 1/1 χάνει το σήμα της FIFA. Κυρίως για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν έδειξε στον Σάλιακα.

Ο Λαρισαίος ρέφερι ήταν εμφανώς επηρεασμένος τόσο από το οτι λίγες μέρες πριν το όνομα του «κόπηκε» από τον πίνακα των διεθνών, αλλά υπήρχε και ένας ακόμα πολύ σοβαρός λόγος!

Το παιχνίδι στο «Α. Νικολαϊδης» διεξήχθη στις 19 Δεκεμβρίου. Ημερομηνία που έχει «σημαδέψει» τον Τζήλο.

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, στις 19/12 του 2018, ο Έλληνας ρέφερι είχε δεχθεί την δολοφονική επίθεση από αγνώστους, εξω απο το σπιτι του ενω ετοιμαζοταν να παει στη δουλεια του. Ο Τζήλος δέχθηκε χτυπηματα στο κεφαλι και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και παρέμεινε για μια ημέρα!

Προφανώς και απόλυτα δικαιολογημένα, η «μαύρη» επέτειος δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Θεσσαλό διαιτητή, που παρόλα τα όσα πέρασε, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST