«Στραβωμένος» και με το δίκιο του ο Σιδηρόπουλος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1sidiropoulos

Μετά από τρεις αγωνιστικές off, ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε 4ος του Καραντώνη στο Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης και όχι σε ένα από τα ματς που σφύριξαν ξένοι διαιτητές!

 Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, όπως αποκάλυψε το Sportime Τάσος Σιδηρόπουλος δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που έχουν οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Οι σχέσεις των διαιτητών με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες αγωνιστικές, ειδικά οι διεθνείς ορίζονται ως 4οι και δεν σφυρίζουν.

Την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, κανείς εκ των διεθνών δεν κράτησε σφυρίχτρα. Παπαπέτρου εκτός, Φωτιάς και Τζήλος ήταν VAR, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος και Σιδηρόπουλος 4οι.

Ο τελευταίος και με το δίκιο του… γούρλωσε τα μάτια όταν είδε οτι ο Άγγλος τον έβαλε 4ο του Καραντώνη στο Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης.

Ο elite ρέφερι, προφανώς και γνώρισε ποιο ήταν το πόστο του, αφού οι διαιτητές είχαν ενημερωθεί απο την περασμένη Τρίτη, ωστόσο το λογικό ήταν να μπει 4ος είτε του Βερίσιμο στο ντέρμπι, είτε του Ισραηλινού στο Άρης – Ατρόμητος.

Το… άδειασμα του Κλάτενμπεργκ στον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, ήταν άνευ προηγουμένου! Ο Σιδηρόπουλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του, για την απόφαση του Άγγλου. Ήδη τον είχε κρατήσει εκτός τρεις αγωνιστικές για ένα πέναλτι στο ΑΕΚ – Ατρόμητος που δεν έδωσε ο Παπαδόπουλος, το οποίο ήταν οριακά εντός ή εκτός περιοχής και δεν ήταν απαραίτητο το VAR intervention.

Ο Σιδηρόπουλος δεν είναι ο μόνος που δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει από τον Κλάτενμπεργκ.

Υπάρχουν κι άλλοι διαιτητές που έχουν παράπονα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον Άγγλο για να το συζητήσουν.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST