Στο τέλος θα μείνει μόνος του! Σταμάτησε και ο Γρατσάνης!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.gratsanis 1

Ένας ακόμα διαιτητής Super League, σταματάει τη διαιτησία, ελέω Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Επιστολή – καταπέλτης από τον Γρατσάνη που έβαλε κώλυμα μέχρι να φύγει από την Ελλάδα ο Άγγλος!

Αρχιδιαιτητής – καρμανιόλα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ένα χρόνο στην ΚΕΔ είναι ο Άγγλος και έγιναν τρεις οι διαιτητές που αποχωρούν εξαιτίας του!

Πρώτος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, στη συνέχεια ο Μανώλης Σκούλας για να ακολουθήσει ο Bαγγέλης Γρατσάνης, που έβαλε κώλυμα μέχρι τέλος στη χρονιά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, μόνο αν αποχωρήσει ο Κλάτενμπεργκ.

Ο Γρατσάνης έχει οριστεί 4ος στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως ξεκαθάρισε, δεν θα είναι στο παιχνίδι!

Ο Τρικαλινός διαιτητής που επέστρεψε το καλοκαίρι στη Super League αποφάσισε να σταματήσει τη διαιτησία, μέχρι να αποχωρήσει από την Ελλάδα ο Μαρκ Κλάτενμπερκ!

Με δήλωση διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ, ο Γρατσάνης αναφέρει οτι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εσύ (σ.σ. Κλάτενμπεργκ) με τις κινήσεις σου δείχνεις ξεκάθαρα οτι την παρουσία σου σαν επικεφαλής της Ελληνικής διαιτησίας την βλέπεις αποκλειστικά και μόνο σαν μέσο δικής σου προβολής.

Πλέον έχει γίνει αντιληπτό οτι αν ήταν στο χέρι σου θα όριζες σε όλα τα παιχνίδια ξένους διαιτητές. Δεν έχεις προβάλλει την παραμικρή αντίρρηση σε αυτή την διαδικασία.

Όλο αυτό με μειώνει σαν άνθρωπο και σαν διαιτητή. Μην ξεχνάς οτι φιλοξενείσαι σε μια χώρα που έχει βιώσει για πολλά χρόνια την κηδεμονία με την κακή έννοια του όρου.

Η προσωπική μου διαδρομή στο χώρο (την οποία ούτε γνωρίζεις, ούτε προσπάθησες να γνωρίσεις – εξάλλου δεν έχω κυκλοφορήσει ακόμα την αυτοβιογραφία μου), δεν μου επιτρέπει με αυτές τις συνθήκες να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που θέλει να διαλύσει ότι έχει μείνει όρθιο στην Ελληνική διαιτησία. Μειώνεις τους Έλληνες διαιτητές με την παρουσία σου.

Οταν αποσυρθείς από την Ελληνική πραγματικότητα θα επανεξετάσω και εγώ τη στάση μου. Σίγουρα η διαιτησία θα υπάρχει και χωρίς εσένα. Όπως υπήρχε και πριν. Όσο για το μετά, με τις συνθήκες που εσύ επιβάλλεις, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Οπως και εσύ δεν πρέπει να είσαι και τόσο υπερήφανος, με το γεγονός οτι έχει ήδη αποχωρήσει ένας διεθνής διαιτητής και άλλος ένας δηλώνει οτι σταματά να παρέχει τις υπηρεσίες του για τους ίδιους λόγους.

Το κώλυμα μου ισχύσει από σήμερα μέχρι τέλος της χρονιάς. Και ασφαλώς δεν θα παραστώ στον αγώνα του Σαββάτου. Εξάλλου αν δεν έχεις εναλλακτική Ελληνική επιλογή θα καταλήξεις σε Αλλοδαπό συνάδελφο»!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST