«Άδειασε» τους διεθνείς και τρολάρει τον Απόλλωνα ο Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.sidiropoulos 1

Η δεύτερη ανάγνωση των ορισμών που έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα ματς της 9ης «στροφής» της Super League 1.

Απίστευτοι ορισμοί από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ουσιαστικά ξεφτυλίζει τους Ελληνες και περισσότερο τους διεθνείς διαιτητές, πλην των «παιδιών» του, που πλέον όλοι γνωρίζουν πλέον ποιοι είναι.

Από τους έξι διεθνείς, μόνο ο Τζήλος σφυρίζει! Ο Φωτιάς είναι 4ος και οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, εκτός ορισμών.

Σιδηρόπουλος και Παπαδόπουλος έχουν «εξαφανιστεί» μετά το ΑΕΚ – Ατρόμητος. Τρίτη αγωνιστική εκτός!

Από τα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής, μόνο στα τρία μπηκαν Έλληνες στο VAR. Oι εξής… δύο. Ο Ευαγγέλου και ο Κουτσιαύτης. Το δίδυμο στο ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης. Διπλό ορισμό, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, ο πρώτος.

Ο Κλάτενμπεργκ…. τρολάρει τον Απόλλωνα. Ζήτησε ξένους και τους έφερε για να τον σφυρίξουν με την ΑΕΚ! Αλλά όρισε «καπάκι» Κουτσιαύτη και Ευαγγέλου!

Βαck to back o Γκορτσίλας. Μετά το ΠΑΟ – ΟΦΗ, σφυρίζει το Αστέρας Τρίπολης – Λαμία. Οσονούπω και διεθνής!

Πέμπτο σερί παιχνίδι σφυρίζει ο Μανούχος! Ρεκόρ που δύσκολα θα καταρρίψει ρέφερι επί ημερών Κλάτενμπεργκ! Στο Ολυμπιακός – Ιωνικος. Ο δεύτερος νέος διεθνής οσονούπω!

Μήνυμα στήριξης σε Καραντώνη έστειλε ο Κλάτενμπεργκ. Παρά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη τον στέλνει να σφυρίξει τους Θεσσαλονικείς στο Βόλο. Η μήπως όχι;

 

Διαιτησία: Και το καθιερωμένο κουιζάκι…

Υπάρχουν διαιτητές και βοηθοί που πήραν ορισμό, αλλά τελικά δεν πήραν και άλλοι που αν και δεν πήραν, τελικά πήραν; Ήρεμα ρωτάμε.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST