Έστειλε τις προτάσεις για τους διεθνείς ο Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ,ως επικεφαλής της ΚΕΔ, έστειλε στην UEFA τις προτάσεις του για τους νέους διεθνείς. Δεδομένες οι αλλαγές! Φαβορί και… επικίνδυνοι!

Την 1/10 έληξε η διορία που είχαν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες για να στείλουν τις προτάσεις τους για τους διεθνείς της χρονιάς 2022-23, στην UEFA.

O Mαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε τις προτάσεις του στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, αναμένονται αλλαγές. Ένας τουλάχιστον, ίσως και δύο οι νέοι διεθνείς. Εκείνοι που ακούγεται οτι ίσως να χάσουν το σήμα τους, είναι οι Τζήλος και Σκουλάς.

Το σήμα της FIFA διεκδικούν οι Ευαγγέλου, Γκορτσίλας και Μανούχος. Ο πρώτος έχει το μειονέκτημα της ηλικίας (38 ετών), ο δεύτερος είναι 36 χρονών, ενώ ο νεαρότερος όλων είναι ο Μανούχος ο οποίος μάλιστα αυτές τις μέρες παίρνει μέρος και στο CORE, μαζί με τους βοηθούς Ψάρρη και Κόλλια.

Υποψήφιοι και οι δύο τελευταίοι για διεθνείς, αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αλλαγές θα υπάρξουν και στον πίνακα των διεθνών βοηθών. Ερωτηματικό για το αν θα κρατήσουν το σήμα τους, οι Αλεξέας και Κούλα.

Nα θυμίσουμε οτι διεθνείς διαιτητές είναι οι: Σιδηρόπουλος (ελίτ), Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος (2η κατηγορία), Τζήλος, Διαμαντόπουλος, Σκουλάς, Φωτιάς (3η κατηγορία).

Διεθνείς βοηθοί είναι οι: Κωσταράς, Δημητριάδης, Κουρομπύλια, Πετρόπουλος, Νικολαΐδης, Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, Κούλα, Αλεξέας, Απτόσογλου, Μεϊντανάς.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST