Μαλλί, (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenburg

Το πρόβλημα είναι οτι μας συμπεριφέρεται ως… ούγκανους ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ή επειδή μπορεί εν τέλει και να είμαστε;

Την πρώτη αγωνιστική, ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε καμία αναφορά σε φάσεις που έχριζαν τοποθέτησης, όπως το χέρι του Μαλή στο Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης και την 2η κίτρινη κάρτα (που δεν βγήκε) στον Ατιένθα στην ίδια αναμέτρηση.

«Γαργάρα» και η πρώτη κίτρινη κάρτα που έβγαλε ο Σιδηρόπουλος στον Φατιόν στο Παναθηναϊκός – Απόλλων. Φάση που σήκωσε αρκετή κουβέντα!

Τότε δεν άνοιξε μύτη, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, δεν προσβλήθηκε ουδείς, θεωρώντας τον εαυτό του… ούγκανο! Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας δεν «πουλάνε». Ούτε για το αν αδικήθηκε ή όχι ο Απόλλων, ενδιαφέρει!

Μια εβδομάδα αργότερα, που ο Κλάτενμπεργκ στο καθιερωμένο video analysis της αγωνιστικής, με… πένα μαλλί (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy, δεν έδειξε το επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Νέιρα που δεν καταλόγισε ο Φωτιάς, ο Αγγλος κατευθείαν στα… μανταλάκια!

«Μας θεωρεί τριτοκοσμικούς», «μας περνάει για ούγκανους», «υποτιμά τη νοημοσύνη μας» και άλλα τέτοια επαναστατικά γράφτηκαν – ακούστηκαν!

Προφανώς και ο Κλάτενμπεργκ, όπως και ο Περέιρα, όπως και ο επόμενος αν θα είναι ξένος, θα έχει (και αν δεν την έχει εξαρχής, θα την αποκτήσει στη πορεία) παρόμοια αντίληψη – αντιμετώπιση! Bρήκε και τα κάνει ο Άγγλος!

Το (πραγματικό) πρόβλημα είναι οτι ο Άγγλος μπορεί και να μας θεωρεί ιθαγενείς, ή οτι μπορεί και να… φέρνουμε λιγάκι; Σε πρώτη φάση, με το χέρι στη καρδιά, ας απαντηθεί αυτό το ερώτημα και μετά να… ξεχυθούμε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούμε για τα «ανθρώπινα» δικαιώματα!

Όταν έχει πάει στο Νοσοκομείο αρχιδιαιτητής (Ζωγράφος), όταν έχει καεί το σπίτι αρχιδιαιτητή (Μπίκας), όταν έχει χτυπηθεί μέχρι… θανάτου διαιτητής (Τζήλος), όταν έχουν πετάξει γκαζάκια και έχουν σπάσει τζαμαρίες σε σπίτι διαιτητή (Ευαγγέλου), όταν βοηθός έχει πηδήξει μάντρες για να αποφύγει το αυτόφωρο (Φίλος), μαλλον και οι Ιθαγενείς θα μας έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST