«Κρέμασε» τη σφυρίχτρα του και ο Κοτσάνης!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.kotsanis

Ο Κώστας Κοτσάνης μετά τον υποβιβασμό του στη Super League 2, αποφάσισε να σταματήσει τη διαιτησία, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime.

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση των νέων πινάκων διατησίας, το Sportime αποκάλυψε οτι δύο από τους διαιτητές που υποβιβάστηκαν στη Super League 2.

Η αρχή έγινε με τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Την Δευτέρα (13/9) ήταν η σειρά του Κώστα Κοτσάνη να κοινοποίησει με επιστολή, την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διαιτησία, προς πλήρη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ!

 

H επιστολή που έστειλε ο Κοτσάνης:

ΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Αξιότιμε Κύριε Κλάτενμπεργκ, Αξιότιμα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Θα ήθελα με την επιστολή μου να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να τερματίσω την ενεργό διαιτητική μου δράση μετά από 18 χρόνια. Δυστυχώς ο τραυματισμός από τον οποίο ταλαιπωρούμαι σε συνδυασμό με τις αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να χαίρομαι πλέον το παιχνίδι. Καθώς για εμένα ήταν πάντα ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο χόμπι. Πάντα αντιμετώπισα τον χώρο χωρίς ιδιοτέλεια και με μεγάλο σεβασμό προς όλους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ κ. Χατζησαρόγλου Γεώργιο και την διοίκηση του για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Φωτίου Θεόδωρο και την διοίκηση του.

Επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη σε κάποιους ανθρώπους που με βοηθούσαν να διαβαίνω τα ‘’βουνά και τις πεδιάδες’’.

Ευχαριστώ ΘΑΝΑΣΗ,ΜΙΧΑΛΗ,ΣΤΑΥΡΟ,ΠΕΤΡΟ,ΘΟΔΩΡΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST