Δεν «δούλεψε» η συνεργασία. Ανύπαρκτη η 1η, αυστηρή η 2η στον Φατιόν!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.sidiropoulos

Ούτε στη Λεωφόρο πέρασε απαρατήρητη, δυστυχώς, η διαιτησία. Ο Σιδηρόπουλος έκανε ένα πολύ σημαντικό λάθος, το οποίο θα μπορούσε να διορθώσει ο VARιστας Ευαγγέλου.

Ο Φατιόν θα μπορούσε να είχε δει... έξι κίτρινες στο παιχνίδι, αλλά η πρώτη που του έβγαλε ο διαιτητής ήταν ανύπαρκτη (φέρει ευθύνη ο VAR) και η δεύτερη αυστηρή.

Στο 37', ο διεθνής ρέφερι δείχνει κίτρινη κάρτα στον Φατιόν, ο οποίος δεν έχει ακουμπήσει τον Βιτάλ. Το φάουλ το κάνει στη συνέχεια ο Ντεντάκης!

Ακόμα κι αν ο Σιδηρόπουλος «είδε» παραβατικότητα -που δεν υπάρχει- στο μαρκάρισμα του Φατιόν, αφήνοντας το πλεονέκτημα, βάσει της νέας τροποποίησης που ισχύει από φέτος, δεν μπορεί να κιτρινίσει τον ποδοσφαιριστή που είτε έχει ανακόψει υποσχόμενη, είτε έχει μαρκαρεί ριψοκίνδυνα αντίπαλο!

Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση, ακόμα και αν δεν εφάρμοζε την αλλαγή του κανονισμού, έπρεπε να τιμωρηθεί πειθαρχικά και ο Ντεντάκης.

Επιπρόσθετα, ο Φατιόν θα μπορούσε να δει κάρτα μόνο για ριψοκίνδυνο, αφού η παρουσία του Ντεντάκη στη φάση «σβήνει» το ενδεχόμενο υποσχόμενης επίθεσης. Ριψοκίνδυνο βέβαια δεν υφίσταται, αφού ο Βιτάλ συνέχισε την προσπάθεια του, μέχρι να τον «ξαπλώσει» ο Ντεντάκης.

Το πρωτόκολλο του VAR προβλέπει παρέμβαση για λάθος ταυτοποίηση, είτε για παρατήρηση (κίτρινη), είτε για αποβολή, ωστόσο ο Ευαγγέλου δεν μπόρεσε να διορθώσει το λάθος του Σιδηρόπουλου, η κάρτα πήγε στον Φατιόν ο οποίος στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αποβλήθηκε! Αυστηρή η δεύτερη κάρτα στον μέσο του Απόλλωνα. Ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα δεν υφίσταται, όπως φάνηκε και στο ριπλέι. Τραβηγμένη από τα μαλλιά, η περίπτωση υποσχόμενης, αλλά ok.

Κορυφαίος κατά γενική ομολογία, Έλληνας ρέφερι ο Σιδηρόπουλος, αυξημένες όμως και οι απαιτήσεις. Πολύ καλός διαιτητής και ο Ευαγγέλου. Εξαιρετική σεζόν πέρσι, αλλά πρέπει να αποδείξει οτι δεν ήταν «φωτοβολίδα». Ανέβασε πολύ τον πήχη.

Ρεσιτάλ οι βοηθοί Κωσταράς (Αιτ/νιας) και Δημητριάδης (Μακεδονίας).

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST