Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1. vasaras

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών σημαντικών ονομάτων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, διεξήχθη υπό την αιγίδα της UEFA στην πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα, ο επετειακός αγώνας εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λετονίας.

Κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως Luis Figo, Nuno Gomes, Florent Malouda, Ruben De la Red, Sergei Ignashevich, Kevin Kuranyi, Levan Kobiashvili αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης εκπροσώπησαν την ομάδα των “legends” που σε αυτό το επετειακό φιλικό παιχνίδι αντιμετώπισε τους ‘‘παλαίμαχους‘‘ διεθνείς της Λετονίας.

Πλην «Κάρα», υπήρχε και δεύτερος Έλληνας στο τερέν. Ο λόγος για την κορυφαία σφύριχτρα που έβγαλε η Ελλάδα και πιθονάτατα να μην ξαναβγάλει και ποτέ, τον Κύρο Βασάρα. Τον μοναδικό Ελληνα ρέφερι που έχει «σφυρίξει» σε τελική φάση EURO και Μουντιάλ! Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας στη Ρουμανία και μέλος της UEFA αποδέχθηκε την πρόταση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, έχοντας βοηθούς του, τους Haralds Gudermanis και Aleksejs Spasjoņņikovs, μέλη της ομάδας του Λετονού Andris Treimanis, γνώριμου από τις συχνές «επισκέψεις» του στη χώρα μας.

Υπερηφάνια για όσους (ελάχιστους) αγαπούν τη διαιτησία, αλλά παράλληλα θλίψη, στεναχώρια και... νοσταλγία!

Σε πιάνει... αυχενικό βλέποντας την ανέλιξη των Ρουμάνων διαιτητών (δύο είχαν στο Euro) και ίλιγγος όταν.. σκύβεις απότομα για να δεις το status στην Ελλάδα. Ούτε σεμινάρια, χωρίς διευθυντή ακαδημίας (οι λεζάντες μας μαράνανε) το τελευταίο δίμηνο and keep counting!

Aπό ξένους που (θα) ορίζουν... ανεκπαίδευτους και ημιμαθείς, δεν βλέπουμε κανέναν όμως! Τέσσερις γίνανε ζωή να' χουνε! Συμπληρώθηκε το καρέ για... πρέφα!

 

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST