Ο Κλάτενμπεργκ «μην πληρώνετε τα περσινά», η ΕΠΟ «πληρώστε» και η Ολιστική μελέτη δεν προβλέπει συνδρομές!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.hk74d5yr

Μόνο στην Ελλάδα και στα... βάθη του Νείλου! Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του Sportime για τα όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ στο σεμινάριο του Καρπενησίου, χτύπησε «συναγερμός» στην ΕΠΟ!

Μετά το «suspended» του Άγγλου επικεφαλής της ΚΕΔ για τις περσινές συνδρομές στις ΕΠΣ, λόγω των covid test, η ΕΠΟ έστειλε μέιλ στους αξιωματούχους διαιτησίας με τα ποσά που πρέπει να καταβληθούν KAI για τη σεζόν 2020-21.

Να σημειωθεί πάντως, πως στην Ολιστική μελέτη δεν προβλέπεται η πληρωμή συνδρομής από τους διαιτητές στις ΕΠΣ.

Ουσιαστικά το μέιλ της ΕΠΟ, αναφέρει τα ποσά που είχε προτείνει το όργανο των διαιτητών, τα οποία έγιναν αποδεκτά.

Ακόμα ένα... αυτογκόλ! 1.250 ευρώ o Σιδηρόπουλος, 1.250 ευρώ ο Παπαπέτρου, 1.000 ευρώ ο Ευαγγέλου που είχε... 44 ορισμούς και 750 ο... Μαυρουδής που ως βοηθός πήρε τέσσερις ορισμούς όλη τη σεζόν!

 

Αναλυτικά το μέιλ που έλαβαν διαιτητές-βοηθοί-παρατηρητές:

«Προς
Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ε.Π.Ο
Αξιωματούχους-Παρατηρητές Διαιτησίας 1ης/2ης/3ης Κατηγορίας

Αξιότιμες/οι Κυρίες/Κύριοι,

Σας διαβιβάζουμε παρακάτω απόσπασμα της της απόφασης 53/29.01.2021 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για θέμα που σας αφορά:

Εγκρίνεται η κατάργηση της απόδοσης ποσοστών από τους αξιωματούχους διαιτησίας στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και την αντικατάσταση τους από ετήσια συνδρομή για όλους τους αξιωματούχους διαιτησίας η οποία θα περιλαμβάνει και τα σήματα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Στα σήματα δε θα αναγράφεται το έτος επομένως δεν απαιτείται η επανέκδοσή τους κάθε σεζόν, εφεξής οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις Ε.Π.Σ. ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού.

FIFA

Διεθνείς διαιτητές: 1.250 ευρώ/Διεθνείς βοηθοί: 1.000 ευρώ

1η κατηγορία

Διαιτητές: 1.000 ευρώ/Βοηθοί: 750 ευρώ/Παρατηρητές: 400 ευρώ

2η κατηγορία

Διαιτητές: 750 ευρώ/Βοηθοί: 400 ευρώ/Παρατηρητές : 200 ευρώ

3η κατηγορία

Διαιτητές: 200 ευρώ/Βοηθοί και παρατηρητές; 150 ευρώ

Οι πληρωμές προς τις ΕΠΣ θα δρομολογηθούν από τους αξιωματούχους διαιτησίας αφαιρώντας το ποσό που αντιστοιχεί στα σήματα (ανά κατηγορία) για την περίοδο 2020-2021 για τα οποία έχουν ήδη καταβάλλει τα σχετικά ποσά στις Ενώσεις.

Για όλες τις μελλοντικές αγωνιστικές περιόδους, εάν οι αμοιβές των αξιωματούχων διαιτησίας μειωθούν ή αυξηθούν στις διοργανώσεις Super League 1/Super League 2/Football League, τότε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δύναται να τροποποιήσει τα παραπάνω ποσά προκειμένου να αντικατοπτρίζονται οι τυχόν αλλαγές.

Σε τοπικούς αγώνες που διοργανώνονται από τις ΕΠΣ, οι αξιωματούχοι διαιτησίας θα καταβάλλουν στις Ενώσεις το 15% των αμοιβών τους.
Εάν το πρωτάθλημα δεν ξεκινήσει τότε η κατηγορία των διαιτητών που αγωνίζεται σε αυτό θα καταβάλει ο καθένας στην τοπική ΕΠΣ το ποσό των 50 συν το κόστος του σήματος.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Για την ΚΕΔ/ΕΠΟ».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST