Κλάτενμπεργκ στους διαιτητές: «Μην πληρώσετε τα ποσοστά της περσινής σεζόν»!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Να ανασταλούν οι πληρωμές των ποσοστών των διαιτητών στις Ενώσεις, της σεζόν που ολοκληρώθηκε λόγω των covid tests, πρότεινε ο Mαρκ Κλάτενμπεργκ!

O επικεφαλής της ΚΕΔ βρήκε τρόπο για να έρθουν μια η άλλη οι διαιτητές με τα covid test που πλήρωσαν και θα συνεχίζουν να πληρώνουν από την τσέπη τους.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήγε θέμα στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τα covid test των διαιτητών. Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ ζήτησε να καταβάλει το κόστος η ΕΠΟ, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν παρόμοια με εκείνη του Μετάξα το 1940. Ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΌΧΙ».

Στο σεμινάριο των αξιωματούχων διαιτησίας της Super League που έγινε πρόσφατα στο Καρπενήσι, o αρχιδιαιτητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, μίλησε στο ακροατήριο για το συγκεκριμένο θέμα και βρήκε ουσιαστικά λύση για να μειωθεί η… χασούρα των διαιτητών από την ιστορία.

«Με τον προηγούμενο πρόεδρο της ΕΠΟ είχαμε μιλήσει για το κόστος των covid test και μου είχε πει οτι θα το δούμε. Οπως γνωρίζετε ο πρόεδρος της ΕΠΟ άλλαξε και όπως με ενημέρωσε, η Ομοσπονδία δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα σας για τα τεστ κορονοϊού.

Αντιλαμβάνομαι οτι είναι επιπλέον έξοδα για εσάς. Μην πληρώσετε για τη σεζόν που πέρασε τη συνδρομή στις Ενώσεις σας», ήταν η πρόταση του Κλάτενμπεργκ. Μάλιστα ο Άγγλος χρησιμοποίησε τη λέξη «suspended», θέλοντας να τονίσει οτι η πληρωμή αναστέλεται (και όχι οτι καταργείται), για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Βέβαια την ίδια ώρα, κάποιοι προέδροι ΕΠΣ καλούν τους διαιτητές τους να ρυθμίσουν τις οικονομικές του εκρεμμότητες! Βάζοντας και deadline!

Πηγή: Sportime

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST