Οι… κόκκινες γραμμές του Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (5/8) το μεσημέρι, το σεμινάριο των αξιωματούχων διαιτησίας της πρώτης κατηγορίας στο Καρπενήσι.

Μετά από ένα τριήμερο παραμονής, ρέφερι, βοηθοί και παρατηρητές επέστρεψαν στις βάσεις τους.

Χωρίς Ελληνες ακόμα στην ΚΕΔ, αφού τα κενά δεν έχουν αναπληρωθεί, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και οι Κόλλινς, Καπέλα και Μπένετ ανέλαβαν την εκπαίδευση των Σουπερλιγκάτων.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εξ αρχής έβαλε τις κόκκινες γραμμές, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους ήταν παρόντες, ξεκαθάρισε, σύμφωνα με πληροφορίες τα εξής:

«Οσοι πηγαίνετε καλά στα παιχνίδια που θα ορίζεστε, θα παίζετε. Οσοι δεν πάτε καλά θα μένετε έξω. Να ξεκαθαρίσω οτι όσους από εσάς σε ενοχλούν παράγοντες είτε για παράπονα, είτε για οτιδήποτε, αν δεν με ενημερώσετε και πέσει στην αντίληψη μου, επίσης θα μένετε εκτός ορισμών».

Ο Κλάτενμπεργκ μίλησε και την αλλαγή πολιτικής όσον αφορά τους ορισμούς που πλέον δεν τους γνωρίζουν νωρίτερα οι διαιτητές, θέτοντας ξεκάθαρο θέμα εμπιστοσύνης.

Με αφορμή τη… διαρροή του ορισμού του Ευαγγέλου στο ματς Άρης – ΑΕΚ για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Κλάτενμπεργκ έριξε τα «βέλη» του στο ακροατήριο, λέγοντας:

«Η ΚΕΔ σας έδινε Δευτέρα τον ορισμό μαζί με το παιχνίδι, αλλά πλέον δεν σας εμπιστεύομαι. Οταν μαθαίνουν οι ομάδες από τις αρχές της εβδομάδας, ποιοι θα τους παίξουν την Κυριακή, δεν κάνετε κακό σε μένα, αλλά σε σας τους ίδιους».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST