Τρελό «πιστόλι» από την ΕΠΟ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 07 06 11 07 12

Και μπαμ και μπουμ, οι κουμπουριές! Από το Γουδή μέχρι το τελευταίο… χωριό της Ελλάδας έχουν ακουστεί οι «πιστολιές»!

Το φέσι έχει φτάσει στο… γόνατο! Οσον αφορά στις πληρωμές των διαιτητών, η ΕΠΟ χρωστάει σε όποιον φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια!

Κάπως «μαζεμένη» η κατάσταση στη Super League 1. Οι ρέφερις και οι βοηθοί έχουν να παίρνουν αμοιβές για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Όσο πιο χαμηλά, τόσο πιο μεγάλο το «πιστόλι»!

Στη Super League 2, μισθολογικά το ημερολόγιο έχει «παγώσει» κάπου στο τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Απλήρωτες όλες οι διαιτησίες από κει και μετά.

Στη Football League, οι διαιτητές έχουν να πληρωθούν από το… περσινό πρωτάθλημα! Μάλιστα. Για τη σεζόν 2020-21 που έχει τελειώσει εδώ και 15 μέρες, δεν έχουν δει… ευρώ. Οπότε…σόλο μέσα, αν συνυπολογίσουμε οτι πλήρωναν και από την τσέπη τους τα covid tests.

To κινήματος «δεν πληρώνω» η ΕΠΟ και όσον αφορά στο Κύπελλο. Λιγότερες από τις μισές, οι αγωνιστικές που έχουν πληρωθεί οι διαιτητές!

Οσοι προσπάθησαν να μάθουν από επίσημα χείλη, πότε σκοπεύει να πληρώσει η ΕΠΟ η απάντηση ήταν: «Σύντομα». Αυτό πριν δύο μήνες! Τίποτα σε σχέση με την… αιωνιότητα!

Σε άλλα νέα της ημέρας, ο Κλάτενμπεργκ θέλει επαγγελματική διαιτησία!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST