Πίνακες, διεθνείς και οι πιέσεις στον Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.CLATENBURG

Τον Ιούλιο θα γίνουν γνωστοι οι πίνακες διαιτησίας. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως ακούγεται, τους έχει έτοιμους, αλλά βρίσκεται στην Αμερική και μετά το τέλος του EURO 2020 θα επιστρέψει Ελλάδα για να τους κοινοποιήσει. Πολλοί ψάχτηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση και λόγο στις επιλογές.

Μέχρι τότε το θερμόμετρο θα… τερματίσει. Κόσμος πάει κι έρχεται, ονόματα ακούγονται αρκετά, αλλαγές θα γίνουν, ενώ θέμα υπάρχει και στους διεθνείς.

Διεθνείς που ειρήσθω εν παρόδω, θα πάρουν σερί ορισμούς τον επόμενο μήνα, ελέω Conference League.

Σενάρια για λίγες αλλαγές, αλλά κι αυτά σενάρια. Ο πίνακας των 28 διαιτητών είναι πιθανό να μικρύνει ελαφρώς. Να «πέσει» στους 26. Ακούγεται οτι μέχρι 3-5 θα είναι οι αποχωρήσεις. Κάπου εκεί και οι προβιβασμοί. Το όνομα του Πολυχρόνη από την Πιερία έπαιξε και πέρσι, παίζει και φέτος. Του Κατσικογιάννη από την Ήπειρο, επίσης.

Πίνακες μέσα στον πίνακα, φτιάχνει ο Κλάτενμπεργκ. Κάποιοι θα ορίζονται περισσότερο στο χορτάρι, άλλοι θα πάρουν επ’ ώμου το VAR και ειδική κατηγορία οι «νέοι» που πιστοποιήθηκαν, αλλά θα προστατευθούν μέχρι να εγκλιμαστιστούν, σφυρίζοντας 5-6 ματς μέσα στη χρονιά στη Super League 1.

Ζυμώσεις και στον πίνακα των διεθνών. Σε ανύποπτο χρόνο ο Κλάτενμπεργκ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με το γεγονός οτι κάποιοι έχουν απλά το σήμα της FIFA για να το βλέπουν, αφού η UEFA δεν τους δίνει ορισμούς.

Σενάρια για αλλαγές και σε αυτή την κατηγορία. Ακούγεται οτι δύο είναι εκείνοι που ενδεχομενως να έχουν «θέμα». Σκουλάς και Τζήλος.

Σενάριο κι αυτό.

Τρεις εκείνοι που περιμένουν στη… γωνία για να τους αντικαταστήσουν.

Ευαγγέλου, Γκορτσίλας και Μανούχος. Αν και ο τελευταίος είναι ο μοναδικός που έχει μπει στον… προθάλαμο περνώντας το CORE, φαβορί είναι οι άλλοι δύο. Ο Αθηναίος το αδιαφιλονίκητο. Πρώτος σε ορισμούς τη φετινή σεζόν.

Επαναλαμβάνουμε οτι όλα τα παραπάνω είναι σενάρια. Ίσως και… όνειρα. Οι θερινές νύκτες που διανύουμε ενδύκνεινται!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST