Παρατάθηκε για έναν ακόμα μήνα η θητεία των Ελλήνων της ΚΕΔ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 05 12 1957

Δέκα μέρες… κοσκινίζουν στην ΕΠΟ! Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη καλείται να στελεχώσει εκ νέου την ΚΕΔ. Όσον αφορά στους Έλληνες που την απαρτίζουν. Τριτσώνης, Καλύβας, Ιωσηφόγλου και Κόκοτου. Όλοι ή οι περισσότεροι εξ αυτών θα αποχωρήσουν.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης είχε ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια τους μέχρι τέλος Μαϊού, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά ανανεώθηκαν εκ νέου για έναν ακόμα μήνα, μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Αυτό έγινε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κύκλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής που ρίχνουν αυλαία τον Ιούνιο, με την υπάρχουσα ΚΕΔ.

Αυτό που γεννάται ως ερώτημα όμως, είναι τι θα γίνει με τους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών του καλοκαιριού.

Ο Κλάτενμπεργκ θα ασχολήθει μόνος του με όλες τις κατηγορίες; Θα συμβουλευθεί τους τωρινούς συνεργάτες του; Ή θα περιμένει τα νέα μέλη που Ζαγοράκη επιτρέποντως, θα πιάσουν δουλειά τον Ιούλιο;

Ο Άγγλος έχει γνωστοποιήσει στο περιβάλλον του, ότι πρόθεση του είναι οι νέοι πίνακες να βγούν το αργότερο μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Έχει να πάει και μια Μύκονο!

Πηγή: Sportime

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST