Με… ξόβεργες τους πιάνεις μίστερ;

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.CLATENBURG

Για ακόμα μια αγωνιστική, οι ξένοι διαιτητές που «ανακάλυψε» ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ήρθαν, δεν είδαν, πήραν το μεροκάματο και απήλθαν.

To… ανέκδοτο με Λευκορώσους στο χορτάρι και Πορτογάλο στο VAR στη Τούμπα, δεν βλέπει στο 90′ το επιθετικό φάουλ του Μουργκ στον Γκάμα πριν το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Κουλμπάκοφ είναι χωρίς σήμα στη μπλούζα!

Από ανατολικό μπλοκ, το… ανέκδοτο και στη Λεωφόρο. Ουκρανός με τη μπλούζα έξω από σορτσάκι στο χόρτο, Ολλανδός στο VAR. Στις καθυστερήσεις μπροστά στα μάτια του δεν βλέπει το πέναλτι στον Μακέντα. Ευτυχώς ο Ολλανδός στο VAR ήταν ξύπνιος και το «μάζεψε».

Ξένοι από το… πανέρι για να βγαίνουν τα παιχνίδια. Πλέον φωνάζουν όλοι. Και παράγοντες, αλλά και οι Έλληνες διαιτητές. Και με το δίκιο τους οι τελευταίοι.

Ο Κλάτενμπεργκ θα πάρει ένα «χαρτί», κάνοντας διεκπεραίωση στους ορισμούς, στήνοντας… ξόβεργες για να πιάσει κάνα διαιτητικό «πουλί», σαν αυτά που βλέπουμε όλη τη σεζόν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στο πρωτάθλημα της Super League.

Κανένα σεμινάριο, μηδέν εκπαίδευση. Και θέλει να ανανεώσει και πρόωρα το συμβόλαιο του. Κοινώς, έχει βρει τον μήνα που θρέφει τους 11!

Το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να μην βγάζουν οι ανακοινώσεις οι ΠΑΕ. Γι’ αυτό κι έχει συχνή επικοινωνία με τους περισσότερους από το κλειστό club των Big 4.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST