Δύσκολα θα ξαναμπεί και ως VAR!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 05 04 1327

Ο Μανώλης Σκουλάς δεν είναι από τους διαιτητές που έχει πείσει φέτος τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Θεσσαλός και βάσει των ορισμών του, δεν είναι από τους διαιτητές που εμπιστεύευεται τη φετινή σεζόν ο Άγγλος αρχιδιαιτητής.

Χαρακτηριστικό οτι είναι ο διεθνής με τους λιγότερους ορισμούς στο χορτάρι (7) και ο μοναδικός με το σήμα της FIFA που έχει μονοψήφιο αριθμό παιχνιδιών.

Πρώτος είναι ο Σιδηρόπουλος με 17, έναν λιγότερο έχει ο Παπαδόπουλος (16), στους 14 είναι ο Φωτιάς με τον Διαμαντόπουλο, 11 έχει ο Παπαπέτρου και 10 ο Τζήλος.

Είναι πασιφανές οτι το χορτάρι το πατάει δύσκολα ο Θεσσαλός ενώ για φέτος τουλάχιστον μάλλον θα είναι απίθανο αν μπει ξανά και ως VAR, μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι στο Ατρόμητος – Λαμία.

Τόσο ο Κλάτενμπεργκ όσο και ο στενός του συνεργάτης, Καπέλα, δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τα όσα συνέβησαν στην πρόσφατη αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Αρχικά ο Γιαννιώτης πιάνει τη μπάλα εκτός περιοχής, με τον Σκουλά να στέλνει στο μόνιτορ τον διαιτητή Καραντώνη, μετά από ένα δίλεπτο(!) περίπου. Τα μέλη της ΚΕΔ θεωρούν οτι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, η οποία έπρεπε να είχε αποφευχθεί.

Στη συνέχεια, στο 51′ σε ένα άκρως επικίνδυνο μαρκάρισμα του Νταβιώτη στον Προβυδάκη, ο Σκουλάς ως όφειλε, δεν κάλεσε τον Καραντώνη που έδειξε κίτρινη, για on field review, προκειμένου να αλλάξει την κάρτα και να αποβάλει τον επιθετικό του Ατρομήτου.

Με δεδομένο οτι ο Κλάτενμπεργκ σκέφτεται αλλαγές το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα έχει εκφράσει τη διάθεση να μικρύνει τον πίνακα των διαιτητών της Super League 1, όλα είναι ανοικτά!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST