Σωστό το πέναλτι στο ΠΑΟ – Άρης για την ΚΕΔ (vid)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.klatenberg

Τρεις φάσεις από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ/ πλέι άουτ σχολίασε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Δύο από το Παναθηναϊκός – Άρης και μια από το Ατρόμητος – ΟΦΗ με τον Άγγλο να συμφωνεί με όλες τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τους διαιτητές.

ΟΦΗ – Ατρόμητος

Στο χέρι του Σάλομον ο VAR Σιδηρόπουλος συνέστησε on field review στον Φωτιά και τελικά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Απόφαση με την οποία συμφωνεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τονίζοντας πως το χέρι του παίκτη του Ατρόμητου δεν ήταν σε φυσική θέση. Επίσης, πρόσθεσε πως σωστά δόθηκε κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη καθώς δεν ήταν σίγουρο αν η μπάλα έμπαινε γκολ από την κεφαλιά του παίκτη του ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός – Αρης

Στο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Αρη για σπρώξιμο πάνω στον Ρόουζ, ο Κλάτενμπεργκ  συμφωνεί με την απόφαση του Εσθονού Τόβερ να πάει στην άσπρη βούλα. Στην ενδοεπικοινωνία ο Τόβερ μεταφέρει στο VOR ότι είδε το σπρώξιμο αλλά δεν ήταν σίγουρος ποιος από τους Βέλεθ ή Αλεξανδρόπουλο κάνει την παράβαση.

Στη φάση που διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αλεξανδρόπουλου οι παίκτες του Αρη, ο Άγγλος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανέφερε πως δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι, επειδή το χέρι είναι σε φυσική θέση.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST