«Καψόνια» Κλάτενμπεργκ στους Σουπερλιγκάτους!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Η νέα ΚΕΔ έφερε και νέα ήθη και έθιμα. Οι διαιτητές μάθαιναν τον ορισμό του Σαββατοκύριακου, τη Δευτέρα. Για να «διαβάσουν» τις ομάδες, να μιλήσουν με την ομάδα τους και να κάνουν και το τεστ κορονοϊου το οποίο είναι απαραίτητο 48 ώρες πριν τη σέντρα. Ομορφα πράγματα, νοικοκυρεμένα.

Το αν «κυκλοφορούσαν» οι ορισμοί πριν «ανέβουν» επίσημα στο σάιτ της ΕΠΟ, άλλη κουβέντα. Μην βάλουμε τα χέρια μας και βγάλουμε και τα μάτια μας!

Όλα βάσει πλάνου από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μέχρι την περασμένη αγωνιστική (3η πλέι οφ/πλέι άουτ). Όταν και γράφτηκε σε ΜΜΕ όνομα διαιτητή, που ως φήμη, θα σφύριζε παιχνίδι των πλέι οφ. Κάποιος προφανώς... ανακάλυψε την Αμερική και δεν μπόρεσε να κρατήσει τη χαρά του (και τα χέρια του μακριά από το πληκτρολόγιο).

Η είδηση «ταξίδεψε», φτάνοντας και στο κινητό του Άγγλου Αρχιδιαιτητή. Το πρώτο που έκανε ήταν να αλλάξει τους τέσσερις από του έξι που γνώριζαν τον ορισμό. Κακώς, γιατι κάποιοι στοχοποιήθηκαν. Και αδίκως. Ξέρω εγώ τι γράφω.

Το δεύτερο που έκανε ήταν μέχρι και την ώρα, Tετάρτη απόγευμα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, να έχει ενημερώσει ενόψει Σ/Κ, τους διαιτητές που θα σφυρίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα, πριν της Super League. «Καψόνι» από τον Κλάτενμπεργκ για να ταλαιπωρούμαστε.

Για τη μ@λ@κια του ενός. Οχι εκείνου που «κελάιδησε». Του άλλου που... ανακάλυψε την Αμερική! Για να παιδευόμαστε τις Πέμπτες να αντιγράφουμε, πληκτρολογώντας με ρυθμούς πολυβόλου, τους ορισμούς από το σάιτ της ΕΠΟ, για να προλάβουμε τα κλικ!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST