Απίστευτο! Το έληξε νωρίτερα και έκοψε τετ-α-τετ! (vid)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 04 06 1953

Αστέρας Βλαχιώτη – Ρόδος 0-0. Ματς για την 3η αγωνιστική της Football League. Διαιτητής ο Τσουκαλάς (Αθηνών).

Αυτό που κάνει στο φινάλε της αναμέτρησης o ρέφερι της αναμέτρησης είναι απίστευτο και δεδομένα θα απασχολήσει την ΚΕΔ και τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

Έχοντας δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, στο 93′ και 50”, σφυρίζει τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Γιόνδης έφευγε μόνος του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων!

Όταν υπολογίζεται ο επιπρόσθετος χρόνος, οι διαιτητές πρέπει να τον στρογγυλεύουν στο επόμενο (υψηλότερο) λεπτό (π.χ. το 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα γίνεται 2 λεπτά).

Εφόσον δεν έχει "χαθεί" χρόνος κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων, οι διαιτητές θα σφυρίζουν όταν έχει λήξει ο επιπρόσθετος χρόνος (µε μικρή ανοχή 3-4 δευτερολέπτων).

Aν έχει δοθεί ένα ελεύθερο λάκτισμα ή ένα λάκτισμα από το σημείο του κόρνερ λίγο πριν την λήξη του επιπρόσθετου χρόνου -και ιιδιαίτερα αν έχει δοθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα- αυτό θα πρέπει να εκτελείται και οι διαιτητές να σφυρίζουν την λήξη του αγώνα όταν ολοκληρωθεί το ελεύθερο λάκτισμα ή το λάκτισμα από το σημείο του κόρνερ (όπως στην περίπτωση λακτίσματος από το πέναλτι, σύμφωνα µε τους Κανόνες του Παιχνιδιού).

Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον επιπρόσθετο χρόνο που οι ίδιοι έχουν υποδείξει ως ελάχιστο χρόνο που θα παιχθεί. Συνεπώς, δεν πρέπει ποτέ να σφυρίζουν νωρίτερα (π.χ. μετά από 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα, όταν έχουν δοθεί 2 λεπτά).

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST