Απόλλων – ΑΕΚ: Το γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 03 18 1546

Φάση και από το… αγγλικό Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 3-4 που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, προβλήθηκε στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League. 

Η φάση που απασχόλησε και ρωτήθηκαν μέσω του video quiz οι 25 διαιτητές, ήταν εκείνη των καθυστερήσεων, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαξεβανίδης με κεφαλιά, μείωσε για το τελικό 3-4.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε σέντρα,αφού και η σημαία του β’ βοηθού Κολοσιώνη από την Αιτωλοακαρνανία έμεινε κάτω, αλλά σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, το γκολ του Απόλλωνα έπρεπε να ακυρωθεί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ντάουντα που είναι σε θέση οφσάιντ, αν και δεν κάνει κίνηση να παίξει τη μπάλα, επηρεάζει τη φάση και συγκεκριμένα την προσπάθεια του τερματοφύλακα.

Το γκολ, λοιπόν σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ουδείς από την διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης, διόρθωσε το λάθος, με τους VARιστες να κάνουν support στην απόφαση του Γκορτσίλα να δείξει σέντρα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το on field review επιβάλλεται.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST