Έξαλλος ο Κλάτενμπεργκ με Σουπερλιγκάτο διαιτητή!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΚΕΔ για τα… καμώματα διαιτητή από τον πίνακα της Super League.Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν σε πρόσφατο παιχνίδι που σφύριξε και οι παρατηρήσεις που του έγιναν ήταν σε πολύ έντονο ύφος!

Ο Άγγλος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε στο γραφείο του για να του… τραβήξει το αφτί. Παράλληλα, όπως ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, μετέφερε στους συνεργάτες του αναμένεται να τον αφήσει εκτός ορισμών για το υπόλοιπο της σεζόν και να τον… κατεβάσει στη Super League 2, προς γνώση και συμμόρφωση.

Εκτός από την απόδοση του σε συγκεκριμένα παιχνίδια η οποία ήταν κάτω του μετρίου, ο Αρχιδιαιτητής έχει κι άλλα «θέματα» με τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο συγκεκριμένος ρέφερι δέχθηκε επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών από τον/την παρατηρητή διαιτησίας, πριν την έναρξη του αγώνα που θα σφύριζε.

Μάλιστα λόγω κορονοϊού, οι παρατηρητές δεν πηγαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών ούτε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο/Η συγκεκριμένος/η παρατηρητής, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν είχε καν αρνητικό τεστ covid παραβιάζοντας μέχρι το… μεδούλι το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Απομένει να φανεί, αν η πρόθεση να τον κατεβάσει στη Super League 2 γίνει και πράξη, ή έχει ξεθυμάνει ο Άγγλος. Ο οποίος πάντως μέχρι στιγμής δείχνει να μην χαρίζεται.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST