Τα... βρόντηξε μετά το «άδειασμα» του Κλάτενμπεργκ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 10 15 48 34

Ο Άλαν Σνόντι μετά τον… υποβιβασμό του στη Super League 2 από τον Μαρκ Κλάντενμπεργκ, παραιτήθηκε από μέλος της Επιτροπής!

ΕΠΟ και ΚΕΔ, συνεννόηση… μπετόν – αρμέ! Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα νέα καθήκοντα του Άλαν Σνόντι, σκάει η παραίτηση του πρώην αναπληρωτή προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Το Sportime.gr είχε αποκαλύψει τα «θέματα» που είχε με τον Άλαν Σνόντι, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την απόφαση του Άγγλου αρχιδιαιτητή, να τον υποβιβάσει στη Super League 2. Κατηγορία που ποτέ δεν ασχολήθηκε με τους ορισμούς της, ο ΒορειοΙρλανδός, για όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει στη διαιτησία.

Λίγες μέρες μετά, επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

«Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΠΟ στις 22/2.

Το βράδυ της Κυριακής (28/2) και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Σνόντι έστειλε μέιλ στους διαιτητές, ενημερώνοντας τους για την παραίτηση του από τα καθήκοντα του, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους!

Απόφαση που είχε ήδη κοινοποίησει στον Κλάτενμπεργκ, γι’ αυτό άλλωστε και την Παρασκευή (26/2) δεν έγινε τηλεδιάσκεψη των διαιτητών που θα σφύριζαν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, με την ΚΕΔ.

Μετά την αποχώρηση Σνόντι, ο μεταφραστής παίζει… μπάλα μόνος του. Χωρίς «διακοσμητικούς»!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST