Ενημέρωσε Κλάτενμπεργκ ο Σιδηρόπουλος!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 22 2338

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε τη Δευτέρα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο Τάσος Σιδηρόπουλος.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.gr ενημέρωσε τον Αγγλο αρχιδιαιτητή για τα όσα… περίπου συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ηδη έχει γίνει γνωστό οτι ορισμένα εξ αυτών γράφτηκαν στο Φύλλο αγώνα από τον Μακεδόνα ρέφερι, ωστόσο στη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών ειπώθηκαν κι άλλα που δεν έγραψε, όπως μετέφερε στον Κλάτενμπεργκ, ο Σιδηρόπουλος!

Ο Σιδηρόπουλος ενημέρωσε τον επικεφαλής της ΚΕΔ, οτι δέχθηκε επίθεση από τον ιδιοκτητή του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία δεν περιορίστηκε μόνο σε… γαλλικά! Μάλιστα ο Κλάτενμπεργκ έδειξε να προβληματίζεται έντονα από όσα του μετέφερε ο Σιδηρόπουλος.

Ο Κλάτενμπεργκ μετά την… εκτενή ενημέρωση που του έγινε, μετέφερε στον Σιδηρόπουλο οτι θα έχει την πλήρη στήριξη του, κάτι που έχει τονίσει επανειλημμένως σε όλους τους διαιτητές της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο άντρες συζήτησαν και για τις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι στο Φάληρο στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Αρης 1-1, με τον Κλάτενμπεργκ να μεταφέρει στον Σιδηρόπουλο οτι θα πάει μαζί του σε όλες τις σημαντικές διαιτητικές του αποφάσεις.

Η στήριξη του Αγγλου φάνηκε και εμπράκτως, αφού όρισε… καπάκι τον διεθνή ρέφερι ο οποίος την Τετάρτη (24/2-17.15), αν και έχει σερί παιχνίδια, θα σφυρίξει και το εξ αναβολής για την 8η αγωνιστική της Super League, ΑΕΛ – Λαμία στο Αλκαζάρ.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST