Επιβεβαίωση για τον «διακοσμητικό» Σνόντι!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 10 15 48 34

Και με τη…. βούλα της ΕΠΟ, στη Super League 2, για τα… μάτια του κόσμου, o Άλαν Σνόντι. Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Τζέικ Κόλινς.

To piazzasports είχε αποκαλύψει στις 10/2 την αλλαγή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε οτι ο Αλαν Σνόντι, δεξί χέρι του Κλάτενμπεργκ, φεύγει αλλά… μένει. Ο ΒορειοΙρλανδός θα παραμείνει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά δεν θα ασχολείται πλέον με τους ορισμούς της Super League 1. Ως γνωστό, ο Κλάτενμπεργκ είχε αρκετά παράπονα από την διαχείριση των διαιτητών.

Ρεπορτάζ που επιβεβαίωθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τον… υποβιβασμό Σνόντι και την πρόσληψη του Τζέικ Κόλινς, συμπατριώτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο οποίος αναλαμβάνει πόστο αναπληρωτή προέδρου στην ΚΕΔ.

Οσον αφορά στον Σνόντι, για τους… τύπους, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά, θα ασχολείται με τους ορισμούς στη Super League 2, τους οποίους όμως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κάνει άλλος!

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST