Κλάτενμπεργκ: Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.CLATENBURG

Είδε τις επίμαχες φάσεις από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ο Κλάτενμπεργκ, δικαιώνοντας τον Μάντεν για τις αποφάσεις του.

Δικαιώνει στο 100% τον Σκωτσέζο Μάντεν, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις αποφάσεις που πήρε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής είδε όλο το ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής.

Διαιτητικά, όπως ανέφερε στους συνεργάτες του, η απόδοση του ρέφερι ήταν εξαιρετική, ενώ στάθηκε και στις φάσεις που διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι».

Τρεις ήταν οι περιπτώσεις που σήκωσαν συζήτηση από το παιχνίδι στο «Α. Νικολαϊδης».

Στο 13′ η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ανδρούτσου, το οποίο σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ ήταν κολλημένο στο σώμα του.

Στο 29′ Σενκεφελντ και Χασάν αλληλοκρατιούνται. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί τα μαρκαρίσματα μέσα στο όριο του επιτρεπτού, οπότε καμία παράβαση.

Τέλος, στο 85′ σε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, το οποίο εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Σανκαρέ που είναι στο τείχος. Σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ το χέρι δεν είναι κολλημένο στο σώμα, αλλά είναι στα όρια της φυσικής θέσης που απαιτεί ο κανονισμός. Οπότε ούτε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει παράβαση πέναλτι.

Οσον αφορά στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που βλέπει στις καθυστερήσεις ο Μπα, ο Κλάτενμπεργκ επίσης θεωρεί σωστή την πειθαρχική ποινή που επιβάλλει στον παίκτη του Ολυμπιακού ο Μάντεν, αφού πρόκειται για χτύπημα εκτός φάσης, χωρίς όμως βιαιότητα για να πάει ο ρέφερι στην απευθείας κόκκινη κάρτα.

Κάποιες από τις παραπάνω φάσεις, ίσως και όλες, θα συμπεριληφθούν στο βίντεο με την ανάλυση του Αγγλου αρχιδιαιτητή, για τις διαιτητικές αποφάσεις της 22ης αγωνιστικής.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST