Με ταχύτητα φωτός!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 10 15 48 34

Το ξέρουν πλέον όλοι. Η είδηση έκανε... βόλτα την περασμένη Τετάρτη. Εσπασε και την ταχύτητα του φωτός. Από Ηράκλειο μέχρι Τρίπολη, μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες το είχαν μάθει και στα... κυλικεία των γηπέδων. Ποιο πράγμα; Μα για την αποχώρηση μέλους της ΚΕΔ. Ποιος; Ο Αλαν ο Σνόντι. Η αλλαγή πάντως δεν είναι αναγκαστική, αλλά για λόγους τακτικής.

Στα παιχνίδια ΟΦΗ - Βόλος και Αστέρας - Αρης, οι διαιτητικές ομάδες και οι παρατηρητές ήξεραν για την αποχώρηση του Ιρλανδού, ο οποίος ακούγεται, οτι εμπλεκόταν πολύ ενεργά στους ορισμούς. Ο πρώτος που έκανε την αποκάλυψη, ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Αν και στην Κύπρο, έχει ενημέρωση ο Κρητικός. Μίλησε με ονόματα στα αποδυτήρια των ρέφερι μετά το τέλος του αγώνα.

Τα νέα κυκλοφόρησαν και στη Τρίπολη, αλλά όχι στο ίδιο ύφος. Ο Σιδηρόπουλος έκανε την αποκάλυψη. "Ερχονται αλλαγές στην ΚΕΔ", χωρίς διευθύνσεις και ονόματα όμως. Προφανώς ο διεθνής ρέφερι δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερα, προστατεύοντας και τις πηγές του προφανώς.

Η ουσία είναι οτι ο Σνόντι φεύγει, αλλά μένει. Συνεχίζει δηλαδή από άλλο πόστο. Ο Κλάτενμπεργκ παίρνει επ' ώμου τους ορισμούς!

 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST