Αμολούσαν αετό στο Φάληρο

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 03 03 1257

Ακόμα τον… ράβουν τον Ζοσέ Σα, αλλά Τσαγκαράκης και Σέζος δεν είδαν βιαιότητα! Προφανώς για να συμφωνήσουν ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Μουνιέ, έπρεπε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να τον… πάρουν τέσσερις!

«Δεν βλέπω βιαιότητα» ο ένας, δεν «βλέπω βιαιότητα ο άλλος» και… κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού, σε ένα μαρκάρισμα με τις τάπες στο κεφάλι του Σα που ήταν για… μπορδοροδοκόκκινη, που έλεγε και η Μοιραράκη.

Και να ‘ταν μόνο αυτό, που και πάλι χοντρό είναι, πάει στον αγύριστο. Πάμε να κάνουμε… καταγραφή ζημιών στο Φάληρο…

Στο 73’ ο Μαρσιάλ σπρώχνει τον Χασάν μέσα στην περιοχή. Ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ο τομέας της συνεργασίας… αγνοείται ξανά. O βοηθός Σινιοράκης (Χανίων) θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο Σέζος στο VAR, είδε ευνοϊκό άνεμο και αποφάσισε να πετάξει αετό μια μέρα νωρίτερα!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Καρσιώτης μετράει το γκολ του Ελ Αραμπί, αλλά οι Varιστες το ακυρώνουν. Ο σκόρερ είναι στην ίδια ευθεία με τη μπάλα και το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Κάποτε πρέπει να τηρήσουν οι διαιτητές την υπέρ του επιτιθέμενου αμφιβολία.

Στο 27′ για να κλείσουμε, ο Μπα κλώτσησε την μπάλα πάνω στον πεσμένο Ταχάρ. Ήταν δεύτερη κίτρινη που επίσης… πνίγηκε στο Φάληρο.

Έμεινε στο δωμάτιο
Είθισται στα ημίχρονα των αναμετρήσεων οι διαιτητές που είναι στο VAR να βγαίνουν έξω από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στο κτίριο στην Κηφισίας. Την Κυριακή όλα τα ματς ήταν την ίδια ώρα. Ολοι οι ρέφερι και οι βοηθοί μαζεύτηκαν στο ημίχρονο, αλλά έλειπε ένας.

Ο Σέζος δεν βγήκε ποτέ από το δωμάτιο. Κάποιοι μάλιστα τον αναζήτησαν και απορούσαν γιατί έμεινε μέσα. Οταν το βράδυ είδαν τις φάσεις από το «Καραϊσκάκης» κατάλαβαν.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2021 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST