Διακοσμητικό το VAR!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 02 18 1848

Η διαιτησία στο "Βικελίδης" δεν ήταν καλή. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. λάθη και σοβαρά λάθη. Ο Καραντώνης έκανε κακό ματς. Δικαιούται να κάνει κακό ματς. Ο Καραντώνης και ο κάθε Καραντώνης. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, αδίκησε τον εαυτό του. Εχασε φάσεις. Με αποκορύφωμα τα δύο πέναλτι υπέρ του Αρη. Θέλετε, αδικαιολόγητος; Αδικαιολόγητος. Ο ρέφερι από την Ημαθία ήταν κακός και μακριά από τα διαιτητικά του στάνταρ. Ο Κουμπαράκης ως VAR όμως ήταν τραγικός και προκλητικά... διακοσμητικός! 

Το πέναλτι υπέρ του Φετφατζιδη είναι πεντακάθαρο. Ο Καραντώνης αν και έχει καλή θέση, δεν το βλέπει. Δύσκολη για τον διαιτητή στο χορτάρι, η φάση, εύκολη όμως για τον VAR, που βλέπει οτι είδαμε και όλοι εμείς. "Ελεγχος ολοκληρώθηκε", ήταν η ατάκα του νησιώτη ρέφερι στον Καραντώνη. Θεώρησε οτι δεν υπάρχει ξεκάθαρο διαιτητικό λάθος. Προφανώς θα τον έπειθε μόνο αν προσγειωνόταν στο Χαριλάου ελικόπτερο για να πάρει με αεροδιακομιδή τον εξτρέμ του Αρη!

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο παρατεταμένο τράβηγμα στον Λάρσον η ιστορία ήταν χειρότερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη συγκεκριμένη φάση, δεν την έχασε μόνο ο Καραντώνης. Την έχασαν και στο VAR. Πάλι απών ο Κουμπαράκης.

Ο Καραντώνης χρειαζόταν ένα σωσίβιο και μια μπουκάλα οξυγόνου στο "Βικελίδης" και ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκη, του πέταξε μπουκάλα... πετρογκάζ και τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα στον πάτο.

Ο Καραντώνης είναι άγνωστο πότε θα τον ορίσει ξανά η ΚΕΔ. Αν και οφείλει να του δώσει σύντομα παιχνίδι για να δείξει έμπρακτα τη στήριξη της, όπως έχει κάνει και με άλλους ρέφερι που έκαναν λάθη . Από την άλλη ο Κουμπαράκης, για τα δύο πέναλτι που έχασε, επιβραβεύθηκε με... καπάκι ορισμό. Πάλι στην ΑΕΚ. Ο wannabe διεθνής ρέφερι μπήκε πάλι VAR στο αυριανό παιχνίδι της Ενώσης για το κύπελλο κόντρα στον Παναιτωλικό. Πρόκληση από την ΚΕΔ.

Ο Ζαννετίδης ήταν παρατηρητής στο Βικελίδης. Το τράβηγμα στον Λάρσον, ούτε εκείνος το πήρε χαμπάρι. Στα αποδυτήρια στάθηκε στο πρώτο χρονικά πέναλτι στη φάση του Ιντέγε, αλλά και στον πειθαρχικό έλεγχο. "Εδωσες κάποιες κάρτες που ήταν αυστηρές και άλλες που έπρεπε να τις δείξεις, δεν το έκανες", ήταν τα λόγια του Δωδεκανήσιου παρατηρητή.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST