Πιο σωστή η κόκκινη για Σεμέδο

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 01 20 1447

Η H ενέργεια του Σεμέδο στο τέλος του αγώνα, να τραβήξει και να ρίξει στο χορτάρι ένα ball boy, ήταν ενέργεια που έπρεπε να τιμωρηθεί από τον Μανούχο με κόκκινη και όχι κίτρινη (2η) κάρτα.

Στον κανόνα 12 (Παραβάσεις και Ανάρµοστη συµπεριφορά), αναφέρεται το εξής:

Τα παραπτώµατα που τιµωρούνται µε κόκκινη κάρτα συµπεριλαµβάνουν (µη περιοριστικά) τα ακόλουθα:
• προβαίνουν σε σωµατική βία ή έχουν επιθετική συµπεριφορά (µεταξύ αυτών φτύνουν ή δαγκώνουν) απέναντι σε έναν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αναπληρωµατικό, αξιωµατούχο οµάδας, αξιωµατούχο αγώνα, θεατή ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο (π.χ. παιδί για τις µπάλες, αξιωµατούχο ασφάλειας ή της διοργάνωσης κ.λπ.).

Ο Σεμέδο αν και το ball boy πετάει την μπάλα, δεν το αφήνει, παρά συνεχίζει το τράβηγμα μέχρι το παιδάκι να πέσει στο έδαφος.

Αναφορικά με τη φάση του 55ου λεπτού. Το μαρκάρισμα του Τσιμίκα στον Νέιρα είναι καθόλα νόμιμο. Η ενέργεια του αμυνόμενου, εντός περιοχής, δεν έχει μεγάλη ένταση, αλλά ο επιτειθέμενος πέφτει. Το γεγονός ότι το μαρκάρισμα έιναι ώμο με ώμο, η μοναδική περίπτωση μαρκαρίσματος που επιτρέπεται, κι ενώ η μπάλα είναι σε τροχιά διεκδίκησης και από τους δυο παίκτες, δίκαιώνουν τον ρέφερι που δεν καταλόγισε καμία παράβαση.

Στο 15′ σωστά ο Τριανταφύλλου υποδεικνύει σε θέση οφάιντ τον Ελ Αραμπί και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 66′ ο Σωτηρίου έδιωξε την μπάλα και στη συνέχεια ο Μασούρας έπεσε πάνω στον τερμαοφύλακα. Καμία παράβαση πέναλτι, σωστός ο Μανούχος.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST