Καλύτερα χωρίς VAR!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.2019 11 28 1330

Αλλαξε δύο φορές σωστή απόφαση στο ΟΑΚΑ ο Κουμπαράκης!

Στο 27′ ο Μακέντα σκόραρε ωστόσο ο διαιτητής Κουμπαράκης ενώ αρχικά δεν είχε υποδείξει παράβαση, μετά από OFR, ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ινσούα στον Χαρίση. Ο παίκτης του ΠΑΟ στην προσπάθειά του να κλωτσήσει τη μπάλα, βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του με τρόπο αδιάφορο και χωρίς διάθεση να τον κτυπήσει. Δεν υπάρχει παράβαση. Κακώς άλλαξε την απόφαση του ο νησιώτης ρέφερι.

Στο 30′ ο Κιβρακίδης χρησιμοποιώντας τις τάπες του παπουτσιού του, κτυπά τον Δώνη στη κνήμη. Δεν χρησιμοποιεί υπερβολική δύναμη, ούτε η ένταση είναι μεγάλη, ούτε "μένουν" οι τάπες στο καλάμι του αντιπάλου. Ηταν μαρκάρισμα για κίτρινη κάρτα, την οποία αρχικά έδειξε ο Κουμπαράκης, αλλά μετά από εισήγηση του Γκορτσίλα που ήταν στο VAR, είδε ξανά τη φάση στο μόνιτορ και άλλαξε ξανά -και πάλι λανθασμένα- την απόφαση του.

Στο 49' ο Κουρμπέλης καταφέρνει να ξεφύγει από τον Κατράνη και να περάσει μπροστά του. Στην όλη προσπάθειά του αμυνόμενος, αντιδρώντας φυσιολογικά, έχει απλώσει τον βραχίονά του και ακουμπά το στήθος του αντιπάλου του ο οποίος πέφτει. Ο αμυνόμενος δεν έχει σκοπό να τον ρίξει. Δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST