Σωστός ο VAR στο ΟΑΚΑ!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.tasis

Εκτός απο τις ελλείψεις (γραμμή οφσάιντ, goal line technology) οι διαιτητές έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε Κυριακή και τα προβλήματα στην επικοινωνία με το Var room στην Κηφισίας.
Πρόβλημα είχε ο Παπαπέτρου στο Βικελίδης, πρόβλημα είχε και ο Τάσης στο ΟΑΚΑ.

Στο 26' τo σπρώξιμο του Ταχάρ στον Σαμπανάτζοβιτς ξεκινάει εκτός περιοχήσ και «τελειώνει» μέσα ή πάνω στη γραμμή της περιοχής πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση μέσα στην περιοχή, άρα πέναλτι, χωρίς κάρτα.

Ο Τάσης αν και φαίνεται ότι έχει μια ιδανική θέση εν τούτοις δεν κατάφερε να το δει κι αυτό επειδή έχει επικεντρώσει την προσοχή του στα πόδια των παικτών, οπότε χάνει τη φάση.
Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε το βλέπει ο Παπαδόπουλος στο VAR, αλλά λόγω προβλήματος επικοινωνίας, δεν υπάρχει σωστή και άμεση συνεννόηση. Γι αυτό και πιθανότατα, ο ρέφερι δεν κάνει OFR. Εστω κι έτσι όμως πάρθηκε η σωστή απόφαση και η παράβαση καταλογίστηκε.

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε και δεύτερο πέναλτι που επίσης δεν είδε ο Τάσης. Στο 82' ο Γιοβάνοβιτς με τάκλιν προσπαθεί να παίξει τη μπάλα, όμως στο «τελείωμα» του τάκλιν κτυπά- κλωτσά με το δεξί του πόδι το αριστερό του Λιβάγια. Πέναλτι χωρίς κάρτα. Και πάλι όμως με τη βοηθεία του VAR, η παράβαση καταλογίστηκε. O Tάσης το είδε στο μόνιτορ και σωστά αλλαξε την αρχική του απόφαση.

Στις καθυστερήσεις, σωστά ο β΄βοηθός, Κόλλιας, υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ το Βέρντε, το γκολ του οποίου δεν μετρά.

Στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ ο Λιβάγια απλώνοντας το χέρι, έρχεται σε επαφή με τον αμυνόμενο ποδοσφαιριστή, επαφή που δεν έχει την ένταση για να στοιχειοθετήσει παράβαση επιθετικού φάουλ. Απόδειξη, η... ετεροχρονισμένη πτώση του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού ο οποίος πέφτει με... χρονοκαθυστέρηση.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST