Ξένοι και διορθώνουν οι Ελληνες

1.1.1.1.1.1.1.1.2019 10 29 2138

Oπου... μπόρεσε το VAR διόρθωσε τα λάθη των Πορτογάλων στο "Καραϊσκάκης". Οπου το επέτρεψε ο άρχοντας του αγώνα, για να ακριβολογούμε.

Αρχικά στο γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Γκιγιέρμε ο χρησιμοποιεί το χέρι του και η ομάδα του αποκομίζει πλεονέκτημα για να σκοράρει.

Ο Πορτογάλος ρέφερι δεν το είδε. Το είδε όμως ο Φωτιάς που ήταν VAR και μετά από on field review το γκολ σωστά ακυρώθηκε. Με τον Πορτογάλο με τη γλώσσα του σώματος να παραδέχεται το λάθος του.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Τσιντώτας μπλοκάρει τη μπάλα εκτός περιοχής. Ηταν κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε, αφού στερεί προφανή ευκαιρία για γκολ στον αντίπαλο του. Ο α' βοηθός που είναι και ο κύριος υπεύθυνος αφού είναι στον τομέα ευθύνης του, το έχασε.

Στο VAR room το είδε ο Φωτιάς. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι όταν τελειώνει το ματς, ο Πορτογάλος βάζει το χέρι στο ακουστικό του και μιλάει με τον Ελληνα ρέφερι. Τώρα για ποιο λόγο δεν περίμενε να γίνει έλεγχος και σφύριξε τη λήξη του αγώνα, μόνο αυτός γνωρίζει.

Mπορεί να βιαζόταν για να μην χάσει την πτήση της επιστροφής!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST