Συμφωνεί με τις κάρτες που έδειξε ο Φωτιάς, ο Κλάτενμπεργκ. Καμία αναφορά στο πρώτο γκολ του Νέιρα! (video)

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 09 21 17 48 25

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δικαιώνει τις αποφάσεις που πήρε ο Φωτιάς στο ΟΦΗ – ΑΕΚ!

Στο video analysis της 2ης αγωνιστικής ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφωνεί τόσο με την κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Καμάου ο Φωτιάς στο ΟΦΗ – ΑΕΚ, όσο και με την κόκκινη που έβγαλε στον Λιβάι Γκαρσία για το σπρώξιμο στον Νέιρα.

Παράλληλα, όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, στο βίντεο δεν συμπεριλήφθηκε η φάση του πρώτου γκολ του Νέιρα, όπου η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βράνιες, όσο και για το γεγονός οτι δεν βγήκε ριπλέι με τις γραμμές του οφσάιντ.

Για το μαρκάρισμα του Καμάου στον Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυνόμενος προσπαθεί να παίξει τη μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης οτι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό έχει να παίξει τη μπάλα».

Για την κόκκινη στον Γκαρσία: «Ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι στο λαιμό του αντιπάλου του με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας, καθώς το να βάζεις το χέρι στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST