Οι κάρτες που έβγαλε ο Φωτιάς, το πέναλτι που δεν υπάρχει στη Λαμία και ο Varιστας με Varιστα...

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.aek ofi

Με το ΟΦΗ – ΑΕΚ ασχολήθηκαν ειδικοί και «ειδικοί». Ποια ματς είχαν θέματα, σε ποια «ανακάλυψαν» και η διαφορά Varιστα με Varιστα!

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Λογικά θα ασχολούμαστε κάνα τρίμηνο με το ματς στο Ηράκλειο. Στον Καμάου είναι… πορτοκαλί γιατί ο Χατζισαφί σκύβει το κεφάλι για να παίζει τη μπάλα. Το μαρκάρισμα έχει στοιχεία κόκκινης και κίτρινης κάρτας. Border line. Είναι απόφαση χορταριού. Οτι αποφασίσει ο ρέφερι. Δεν υπάρχει λάθος, ούτε λιγότερο σωστό. Ο VAR (οφείλει να) κάνει support.

Η βίαιη απώθηση του Λιβάι Γκαρσία στον Νέιρα είναι κόκκινη κάρτα by the book. Είναι χτύπημα εκτός φάσης. Η ένταση δεν αποτελεί το πρώτο κριτήριο. Βίαιη διαγωγή. Του Λάμπρου είναι κίτρινη κάρτα.

Για όσους συγκρίνουν τις δύο προαναφερθέντες φάσεις, υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα τους. Στη πρώτη περίπτωση υπάρχει στο «κάδρο» η μπάλα την οποία προσπαθεί να παίξει ένας ποδοσφαιριστής που χάνει την ισορροπία του.

Στο 1-3 του ΟΦΗ ο Ντουρμισάι σπρώχνει τον Βράνιες. Υπάρχει επιθετικό φάουλ αφού η μπάλα βρίσκεται στο παιχνίδι. Ο Φωτιάς δεν το είδε προφανώς, ο Σκουλάς θα μπορούσε να τον στείλει στο μόνιτορ να το δει και να αλλάξει την απόφαση του. Λάθος το support του Θεσσαλού.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟ: Είναι άλλο να ξέρεις τον κανονισμό και τελείως διαφορετικό να μπορείς να τον ερμηνεύσεις. Το πέναλτι που καταλογίζει ο Παπαδόπουλος στο «Ζωσιμάδες», έχει έντονα στοίχεια παράβασης. Ναι μεν ο αμυνόμενος βάζει το χέρι στο χορτάρι (χέρι στήριξης), αλλά το χέρι ακολουθεί τη πορεία της μπάλας και όχι τη φορά του σώματος. Λάθος του Τζήλου να τον φωνάξει να το δει. Η οδηγία της ΚΕΔ, είναι να γίνεται on field review μόνο σε ξεκάθαρα λάθη. Και η απόφαση του Παπαδόπουλου δεν ήταν τέτοια.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ: Ο Μανούχος λογικό να χάσει το πάτημα του Κανελλόπουλου στον Μπίσεσβαρ, αφού το οπτικό του πεδίο ακολουθεί τη πορεία της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά όχι και ο Σιδηρόπουλος. Μέχρι να πάει στο μόνιτορ ο Μανούχος, ο διεθνής ρέφερι του είχε έτοιμο το σωστό πλάνο και η παράβαση καταλογίστηκε.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο 57′ ο Μαζουλουξής βρίσκει καθαρά μπάλα και όχι τον Τικίνιο. Ούτε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Ορισμένοι είδαν παράβαση. Καμία παράβαση. Σωστός ο Διαμαντόπουλος. .

Για τα Ιωνικός – Άρης (Κουτσιαύτης), Απόλλων Σμύρνης – Βόλος (Περράκης), Ατρόμητος – Παναιτωλικός (Ευαγγέλου), ουδεμία παρατήρηση. Οι διαιτητές των αναμετρήσεων ήταν άψογοι.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST