Ούτε τα... κορδόνια τους!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 05 18 1610

Οσονούπω η Σούπερ Λιγκ αποφασίζει την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Λογικά θα είναι 4ο-5ο θέμα στην ατζέντα Το πως και με ποια συχνότητα θα γίνονται τα παιχνίδια, θα γίνει γνωστό εντός της ημέρας.

Αύριο τηλεδιασκέπτεται και η Σούπερ Λιγκ 2. Αναγκαστικά θα αποφασίσουν και εκείνοι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αναγκαστικά. Με τεστ κορωνοϊου σε... προσφορά και κάθε 20 ημέρες.

Η Football League με τρία παιχνίδια να απομένουν, μάλλον κατεβάζει ρολά.

Το ίδιο και η Γ' Εθνική. Η ΕΠΟ πρότεινε την άνοδο των 8 πρωταθλητών, αλλά φαίνεται να χλωμιάζει.

Η αναδιάρθρωση, αν αποφασίσουν οι Λίγκες, δεν περνάει ποτέ. Ειδικά στη Σούπερ Λιγκ 1, ελεώ και NOVA, οι 14 ομάδες είναι υπεραρκετές.

Η Σούπερ Λιγκ 2 δεν θέλει δύο ομίλους.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τη Γ' Εθνική που η προκήρυξη προβλέπει την άνοδο τεσσάρων ομάδων και η ΕΠΟ βιάστηκε να προτείνει να ανέβουν και οι 8 πρώτοι των ομίλων. Πως θα... απορροφηθούν οι τέσσερις;

Αν κληθεί να αποφασίσει η ΕΠΟ και ορισμένοι "φωστήρες" που έφτιαξαν μόνοι τους λίστα με την κατάταξη για να ανέβουν τέσσερις επειδή τους... σφύριξαν οτι μπορεί να στραβώσει το θέμα με την αναδιάρθρωση (Ρόδος, Αλμωπός Αριδαίας, Πανσερραϊκός, Πιερικός), θα έρθουν τα πρωτοβρόχια και ακόμα δεν θα ξέρουμε ποιος θα παίξει σε ποια κατηγορία.
Επειδή άκρη δεν βρίσκουν, πιθανότατα τη λύση να τη δώσει η Πολιτεία. Ο Αυγενάκης τονιζει οτι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αναδιαρθρώσεις, αλλά δεν θα τον ρωτήσει, ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Γεραπετρίτης. Ο τελευταίος μάλιστα, ακούγεται, οτι το τελευταίο διάστημα ασχολείται πιο... ζεστά.

Eν κατακλείδι, το ποδόσφαιρο διατυμπανίζει το αυτοδιοίκητο και κατηγορεί την πολιτεία για ωμές παρεμβάσεις, αλλά πρώτα οφείλουν αυτοί που το διοικούν να... αποβάλλουν όσους, κατέχουν πόστα και θέσεις και θέλουν... manual για να δέσουν τα κορδόνια τους.

Πρώτα στήνεις σωστά το μαγαζί, δεν δίνεις τροφή για παρεμβάσεις και μετά φωνάζεις. Ελεος πια με τον "δικό μας", τον "δικό σας" και τον "δικό τους". Με κάτι συμβούλους που έχει η ΕΠΟ σήμερα, θέλεις και... 10 Αυγενάκηδες και άλλους τόσους Κοντονήδες για να φέρεις την κατάσταση σε λογιαριασμό. 

Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας Αυγενάκης και ένας Κοντονής. Απλά ανάλογα με το στρατόπεδο και το συμφέρον,τον βαφτίζουμε εξυγιαντή ή υπάλληλο. Το σενάριο παραμένει το ίδιο. Οι πρωταγωνιστές και τα χρώματα αλλάζουν.

Υ.Γ. Καιρό τώρα σέρνεται το όνομα του Λυσάνδρου για την προεδρική καρέκλα της Ομοσπονδίας. Μετά τον αποτυχημένο Γραμμένο, η ΕΠΟ χρειάζεται κάποιον έμπειρο, γνώστη και όσο το δυνατόν καθολικότερης αποδοχής. 

Y.Γ.1 Και επειδή πιάσαμε τις προεδρικές καρέκλες, ο επόμενος που θα καθίσει σε εκείνη της Σούπερ Λιγκ, μάλλον βρέθηκε. Και φυσικά δεν είναι ο Κούγιας. 

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST