Βρείτε τις διαφορές!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2020 01 17 1852

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/1) εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητο του 33χρονου διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου αποφάσισε αποχή από τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ. Η ΚΟΠ εν συνεχεία ανακοίνωσε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Πρωταθλημάτων της από σήμερα κιόλας.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας είπε: "Οι διαιτητές μας πήραν την απόφαση να απέχουν. Είναι λογική η απόφαση, δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται βόμβα. Μίλησα με τους διαιτητές και τους είπα αποφασίστε τι θέλετε και θα το σεβαστώ. Εμείς σαν ΚΟΠ είμαστε οι άμεσοι υπεύθυνοι".

Στην Ελλάδα, οι διαιτητές ψήφισαν... τρεις φορές μέχρι να βγει απόφαση κατά της αποχής, που αρχικά ειχαν αποφασίσει και αφου ορισμένοι έκαναν τεράστιο... προεκλογικό αγώνα. Η ΕΠΟ πριν ακόμα ολοκληρωθεί η κωλοτούμπα της χιλιετίας, δήλωνε δια στόματος Γραμμένου (από διαίσθηση) οτι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά και μετά την άρση της αποχής "χαιρέτησε την απόφαση των διαιτητών να αγωνιστούν κανονικά"! 

Θλίψη και μόνο....

Υ.Γ. Και οι μηνύσεις συνεχίζονται!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST