Να είναι, αλλά και να φαίνεται!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.grammenos

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο τρίζει συθέμελα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ πάει στο OPEN!

Ok, οπού θες πας και σε όποιον θες μιλάς. Αναφαίρετο δικαίωμα, αλλά εξετάζεις λίγο και το τάιμινγκ, τις καταστάσεις, τις συγκυρίες. Τα ζυγίζεις λίγο τα πράγματα. Μετά από όσα προέκυψαν τις τελευταίες μέρες με την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, δεν πας στο OPEN.

Σωστά η ΕΠΟ, τηρεί στάση αναμονής. Αλλοι οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να ξετυλίξουν το κουβάρι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μην αιωρούνται πράγματα.
Πρωτίστως η ΕΕΑ, που πρέπει να τρέξει την υπόθεση σε ρυθμούς... υπερεπείγον. Στη συνέχεια να ενημερωθεί η ΕΠΟ, η Πειθαρχική της Επιτροπή, αν συντρέχει λόγος και πάει λέγοντας. Αυτή είναι η by the book διαδικασία.

Από κει και πέρα, με το θέμα να παραμένει ορθανοιχτό, έχοντας ενεργοποιήθει ένα επικύνδυνο ρήγμα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποφεύγεις καταστάσεις που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο το προφίλ σου.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος - ο οποίος εμφανίζεται ελάχιστα,  επέλεξε, όπως... διαφημίζεται, να εμφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη. Να το κάνει, φυσικά και να το κάνει. Και στο OPEN και στο MEGA και στο ZAB TV και στον... τηλεβόα! Αλλά όχι τώρα.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται.

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2022 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST