Η βίλα του Βίντσιτς, το εξοχικό του Τσακαλίδη και ο σερί ορισμός του Σιδηρόπουλου!

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.2021 02 19 1550

Με καθυστέρηση μιας μέρας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής. Οι διαιτητές είχαν ενημερωθεί λίγες ώρες πριν αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, για τα παιχνίδια που έχουν οριστεί.

Γνώριμος στο Ελληνικό κοινό, ο διαιτητής του «classico» Σλάβκο Βίντσιτς. Γνώριμος και στις αστυνομικές Αρχές της Βοσνίας. Το Μάιο του 2020, ο Σλοβένος είχε συλληφθεί σε βίλα ομαδικών οργίων στην Βοσνία, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά.

Ο ρέφερι, όπως μετέφερε στους Αστυνομικούς δεν ήξερε σε τι είδους πάρτι θα παρευρισκόταν και λυπάται που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση. «Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», τόνισε μεταξύ άλλων. Πάντως από τη σσυγκεκριμένη περιπέτεια, βγήκε «στεγνός».

Ο Σιδηρόπουλος την περασμένη αγωνιστική έδωσε το ακουστικό της ενδοεπικοινωνίας με το VAR στον Μανούσο για να μιλήσει και πήρε «καπάκι» ορισμό! Την ίδια ώρα ο Σκουλάς μένει εκτος ορισμών για δεύτερη σερί αγωνιστική! Εκτός ορισμών και ο Φωτιάς. Έξω και ο Μανούχος, αλλά ο τελευταίος μαζί με τους βοηθού Ψάρρη και Κόλλια είναι στο CORE.

Ο Τσακαλίδης μάλλον θα πρέπει να ψάξει για… εξοχικό στο Αγρίνιο. Δεύτερος ορισμός στη Super League 1 κι αυτός σε εντός έδρας παιχνίδι του Παναιτωλικού!

Τσακαλίδης και Περράκης είναι οι δύο «νέοι» που έχουν… διπλώσει οι ορισμοί τους, ενώ ο Τσέτσιλας παραμένει χωρίς ορισμό. Πάλι 4ος!
Ευαγγέλου χορτάρι, Παπαπέτρου VAR στη Ριζούπολη, τράμπα στο Βόλο. Ο πρώτος μπήκε VAR και ο διεθνής θα σφυρίξει το Βόλος – Αστέρας Τρίπολης.

Πορτογάλος VAR στο ντέρμπι. Και για να μην τραβιέται τσάμπα στην Ελλάδα του έδωσε και δεύτερο VARιλίκι ο Κλάτενμπεργκ. Στο Άρης – Απόλλων!

Πρώτο VARιλίκι για Κουτσιαύτη και Καραντώνη. Αμφότεροι πιστοποιήθηκαν το καλοκαίρι.

Μετά τον Βάτσιο και ο Βρέσκας που υποβιβάστηκε το καλοκαίρι στη β’ κατηγορία, μπαίνει 4ος. «Κοίτα τι έχασες», μάλλον η φάση!

facebook follow

Πρωτοσέλιδα

ANALYSIS

ΣΤΑ... 11 ΒΗΜΑΤΑ

© 2023 Piazzasports.gr. All Rights Reserved.

Created by ONEHOST