1.1.1.1.1.1.1.1.2019 09 25 1457

Δύσκολο ματς για τον Σιδηρόπουλο. Από το ξεκίνημα φάνηκε οτι οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν και πολύ διάθεση να τον βοηθήσουν.

Για τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων, οκ, πολλά μου φαίνονται, με δεδομένο ότι έγιναν μόνο τέσσερις αλλαγές, οπότε δύο τα λεπτά από εκεί, αλλά δεν κρατούσα και χρονόμετρο.

Για αυτό που δε θα μπω σε διαδικασία διαλόγου, είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα που βγάζει ο ρέφερι στον Σάσα. Στο 71′. Τέσσερα μετά την πολύ σωστή αποβολή του Μάτος. Υπάρχει κράτημα, ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση, συζήτηση κομμένη.

Και επιστρέφω στο… ακουβέντιαστο του ΠΑΟΚ – Άρης γιατί ξέφυγα.

Το είδα, το ξαναείδα, αλλά δεύτερη κίτρινη στον Σάσα δεν προκύπτει. Σόρυ κιόλας, αλλά μιλάμε για ένα φάουλ που γίνεται στο ύψος του κέντρου και δίπλα στην πλάγια γραμμή.

Δύο είναι οι περιπτώσεις που θα μπορούσε να βγάλει την κάρτα από το τσεπάκι του ο «Σιδηρό».

Πρώτη, αν υπάρχει υποσχόμενη ευκαιρία για γκολ. Όπως στη φάση του Μάτος. Δεύτερη, αν το μαρκάρισμα είναι ριψοκίνδυνο. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Συνεπώς ανύπαρκτη.

Ο Σιδηρόπουλος απεκατέστησε μπαμ-μπαμ τις αριθμητικές ισορροπίες, αλλά όχι την άποψη που έχουν για τον κορυφαίο οι του Αρη. Πριν το ματς τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο. Ανεπιθύμητος θα είναι και την επόμενη φορά που η ΚΕΔ θα τον βάλει να σφυρίξει παιχνίδι των κιτρινόμαυρων.


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα