1.1.1.1.1.1.1.1.2019 09 25 1453

Καταρχήν, για να ξεκαθαρίζουμε. Η φάση του Βράνιες στο ΑΕΚ – Λαμία δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του Τσιμίκα με τον Περέα.

Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει ΕΝΑ μαρκάρισμα. Του Βράνιες στον Ρόμανιτς.

Στην φάση του ΟΑΚΑ, υπάρχει επαφή τόσο από τον Περέα, όσο και από τον Τσιμίκα. Το επιβεβαιώνει και η παρακάτω φώτο.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Στην εν λόγω φάση τα χέρια και των δύο παικτών απλώνονται. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού για να κρατήσει, ο μεν του Ολυμπιακού τον βρίσκει στο κεφάλι. Στο κεφάλι, όχι στο πρόσωπο. Έχει τη σημασία του.

Δύο «παραβάσεις» στην ίδια φάση. Ξεκαθαρίζω ότι η χρονική σειρά δεν έχει καμία σημασία. Το ποια προηγείται δηλαδή, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και το σφύριγμα. Τιμωρείται, αν υπάρχει η πιο σοβαρή, όταν αυτές πράττονται ταυτόχρονα. 

Βγάζει λοιπόν τη ζυγαριά ο Γερμανός ρέφερι και βλέπει ένα ασήμαντο κράτημα του «πράσινου», οπότε πάμε παρακάτω και μια επαφή στο πρόσωπο του από τον «κόκκινο».

Βάζοντας στο.. ζύγι την ένταση που είναι βασική προϋπόθεση σε τέτοιες επαφές για να σφυριχτεί παράβαση, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εκτίθεται μόνος του.

Ο Τσιμίκας τον βρίσκει στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού, αλλά -όπως φαίνεται και στην δεύτερη φώτο- ο Περέα πιάνει το πρόσωπο του. Ο Γερμανός έκρινε ότι θεατρινίζει και είπε «παίζετε».

Μια υπερβολή στη χρήση των χεριών άνευ ουσίας και κατ’ επέκταση άνευ παραβατικότητας.

Ένα ακόμα… tip στην απόφαση του, ήταν και η θέση της μπάλας. Την ήλεγχε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

1.1.1.1.1.1.1.2019 09 25 1440


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα