1.1.1.1.1.1.1.2019 08 25 2144

Πολύ κουβέντα για το κακό ριπλέι που έστειλαν οι varιστες στον Κουμπαράκη στο "Καραϊσκάκης" για τη φάση του 81ου λεπτού.

Η σωστή λήψη δεν πήγε ποτέ στον ρέφερι, επειδή... χάθηκε. Από απειρία, Τζοβάρας και Καλαμπόκης που ήταν στο βαν, στην προσπάθεια να πάρουν μια καλύτερη λήψη από τον operator (που δεν τους έστειλε ποτέ το διαφωτιστικό ριπλέι) έχασαν αυτό που έδειξε η NOVA.

Λάθος, που θα το... πληρώσουν, αλλά και ο Κουμπαράκης δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αφού θα μπορούσε να δει την παράβαση στη ροή του αγώνα. Στα πρώτα ματς υπάρχει μια τάση το var να αντικαταστήσει τον διαιτητή. Κακώς.

Μετά την εκτέλεση του φάουλ υπάρχει καθαρό τράβηγμα, από τη φανέλα, του επιτειθέμενου ο οποίος βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, αλλά η «θέση» δεν τιμωρείται. Έπρεπε να τιμωρηθεί όμως η ενέργεια σε βάρος του. Η απόφαση που έπρεπε να παρθεί είναι πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυνόμενο για αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά και στον Μπαράλες που ζητά επίμονα από τον διαιτητή, σχηματίζοντας με τα χέρια του το σήμα VAR, να πάει να δει το VAR


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα