1.1.1.1.1.1.1.2019 08 15 1140

Ξεκίνησαν στο Καρπενήσι τα σεμινάρια Διαιτησίας 2019-20. Τους διαιτητές και βοηθούς διαιτησίας υποδέχθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ε.Δ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για ακόμη καλύτερες διαιτησίες για την ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινά.

Οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή τους, παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και έλαβαν μέρος στις ακόλουθες εξετάσεις: Γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας, Video Quiz και εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου του κάθε αξιωματούχου στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 15/08 περιλαμβάνει Fitness test τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν τα μαθήματα (1) για το Offside, (2) για τη Λήψη Αποφάσεων και (3) για τη Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας.

Oι αξιολογημένοι τις δύο πρώτες αγωνιστικές, λιγότεροι ξένοι

Στην ομιλία του ο Περέιρα επιβεβαίωσε ουσιαστικά το piazzasports που είχε γράψει οτι δεν έχουν πιστοποιηθεί όλοι οι διαιτητές στο VAR, αναφέροντας ότι στις δύο πρώτες αγωνιστικές θα ορισθούν μόνο πιστοποιημένοι. 

 Επίσης πρόσθεσε πως οι ξένοι ρέφερι θα μειωθούν την προσεχή σεζόν.

 


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα