1.1.1.1.1.1.2019 08 08 2046

Το σκέφτεσαι, το ξανασκέφτεσαι και τελικά αποφασίζεις να μην γράψεις λέξη. Γιατί κάποτε στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε μυαλά. Και εγώ Ελληνας είμαι όμως. Αν αλλάξω πρώτα εγώ, θα αλλάξεις και συ.

Κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Ζαχαριάδη που πήγε με την οικογένεια του στη Τούμπα για να δει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ.
Και τι έγινε ρε μάγκες; Που είναι το έγκλημα; Επειδή είναι διαιτητής πρέπει να μην πατάει στο γήπεδο ή να πηγαίνει με κουκούλα μέσα στο κατακαλόκαιρο όπως κάποιοι άλλοι;

Καλά έκανε και πήγε. Ο Ζαχαριάδης και ο κάθε Ζαχαριάδης. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα είναι ο τελευταίος. Ολοι πηγαίνουν, απλά δεν έτυχε να τους "πιάσει" η κάμερα, όπως έγινε με τον Μακεδόνα.

Οσο όμως το πάμε στο οπαδικό και κράζουμε τον Ζαχαριάδη επειδή πήγε στη Τούμπα, θα κράξουμε και τον επόμενο που θα πάει στο Καραϊσκάκης ή στο ΟΑΚΑ ή στο Βικελίδης.

Οσο μας φαίνεται παράλογο, προκλητικό και μεμπτό που κάποιος διαιτητής πήγε να δει ένα παιχνίδι, το καταδικάζουμε, τον κρεμάμε στα μανταλάκια και τον διαπομπεύουμε στο διαδίκτυο, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και τίποτα σ' αυτή την χώρα.

Αούγκανοι ήμασταν και αούγκανοι θα παραμείνουμε!

Ξυπνήστε και αλλάξτε. Μην δηλητηριάζετε τα μυαλά σας και τα (φτωχά) μυαλά εκείνων που με ευκολία τους διαμορφώνετε απόψη. Xαρείτε λιγάκι το ποδόσφαιρο. Αφήστε και τον διαιτητή να το χαρεί. Ποδοσφαιρόφιλος είναι κι αυτός. Διαφορετικά θα ασχολούταν με κάτι άλλο. Μοιραία κάτι υποστήριζε. Και δεν αποκλείεται κάτι να υποστηρίζει. Αλλο το ένα άλλο το άλλο.

Και στην τελική, αποδεικνύεται από την ιστορία, οτι όσοι φαλτσοφύριξαν ευνοώντας -με δόλο αν θέλετε- ομάδες, ελάχιστοι ήταν οπαδοί της!

Αλλού είναι το πρόβλημα...

Τροφή για σκέψη...

Εχει αναρωτηθεί κανείς, γιατί οι περισσότεροι διεθνείς, που έχουν την δυνατότητα, θέλουν να σφυρίζουν μόνο ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα χαίρονται περισσότερο και κάνουν και λιγότερα λάθη;

Υ.Γ. Για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την Τούμπα, θέλω προσωπικά να ζητήσω συγνώμη στον Μακεδόνα ρέφερι. Εκείνος μπορεί να μην ξέρει. Εγώ όμως ξέρω...


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα