1.1.1.1.1.1.1.2019 07 05 0018

Για πρώτη φορά οι Πίνακες Διαιτητών, Βοηθών διαιτητών και Παρατηρητών, δεν πέρασαν από την Ε.Ε. της ΕΠΟ αλλά γνωστοποιήθηκαν από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, στα μέλη της.

Από τον περυσινό πίνακα της Super League στη Super League 2 υποβιβάστηκαν μόνο δύο. Fair, but not enough, αφού κι άλλος έπρεπε να βγει από τον πίνακα.

Ο Πορτογάλος είχε την μια και τελευταία ισως ευκαιρία να βάλει την δική του σφραγίδα στους πίνακες. Να αφήσει κάτι φεύγοντας. Κάτι για να συνεχίσουν από πάνω οι επόμενοι και όχι... φτου από την αρχή.

Αλλαξε ελάχιστους. Κράτησε τον Κομίνη. Διατήρησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον πίνακα τον Θεσπρωτό. Την πρώτη έκρινε με παραποίηση των κανονισμών, τον πρωταθλητή. Την δεύτερη, φέτος, σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα έμενε μέσω των μπαράζ στη Σούπερ Λιγκ 1, πλέον. Και το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Οκ, πάντα οταν βγαίνουν πίνακες θα υπάρχουν αδικημένοι. Ο Περέιρα και ο κάθε Περέιρα δεν θα αφήσει άπαντες ευχαριστημένους. Μόνο η... merenda αρέσει σε όλους! Υπάρχουν όμως και αδικίες. Κάποιες αποκαταστάθηκαν, κάποιες όχι.

Ο Περέιρα έβαλε στον πίνακα των παρατηρητών της Γ' Εθνικής τέσσερις διαιτητές που έφυγαν πρόσφατα από την Σούπερ Λιγκ.

"Ξέχασε" όμως πρώην διεθνείς ρέφερι και καλές σφυρίχτρες που δεν είχαν προκαλέσει ποτέ. Διαφοροποιώντας παράλληλα τον κανονισμό και μη επιτρέποντας πλέον να βρίσκονται στις επιτροπές διαιτησίας, αν προηγουμένως δεν έχουν αξιολογηθεί από την ΚΕΔ, τους ΑΦΑΝΙΖΕΙ!

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»....


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα