1.1.1.1.1.1.1.2019 06 15 2116

Αν ο Περέιρα έφευγε σήμερα από την Ελλάδα, δεν είχαμε και κάτι για να τον θυμόμαστε. Δύο χρόνια από τότε που μας συστήθηκε ο Πορτογάλος, αλλά μείναμε με τις συστάσεις.

Φέτος, εφόσον ανανεωθεί η συνεργασία του με την ΕΠΟ για ακόμα ένα χρόνο, έχει μοναδική ευκαιρία, να αφήσει κάτι φεύγοντας. Ενα λιθαράκι για να βάλει από... πάνω κάτι ο επόμενος και να μην το πάμε φτου και από την αρχή.

Οι πίνακες που βγήκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια, μόνο την σφραγίδα του δεν είχαν. Μην κοροϊδευόμαστε. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Τον επιβάλει η FIFA, όταν η πλειοψηφία παραγόντων και προέδρων ΕΠΣ (αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια πήγαιναν το χαρτάκι με την παραγγελία) δεν τον θέλουν.

Οπότε, δεν χρωστάει. Δεν έχει υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει σχέση... ανταποδοτικότητας με κανέναν. Η τουλάχιστον με τους περισσότερους.

Και ο ίδιος γνωρίζει οτι κάποιους τους αδίκησε. Και άλλους αδίκως τους ευνόησε. Εχει λοιπόν την ευκαιρία του, να κλείσει (αν αποχωρήσει του χρόνου) τον κύκλο του στην Ελλάδα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Γιατί, όπως είπε και ο Σαίξπηρ, στερνά καλά, όλα καλά...


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα