1.1.1.1.1.1.2019 02 11 1841

Συνάντηση με ΕΠΟ/ΚΕΔ και… θεσμούς είχαν το πρωί της Δευτέρας οι εκπρόσωποι των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Σούπερ Λιγκ, Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου και Παπαδόπουλος.

Παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Ευάγγελος Γραμμένος, ο εκτελεστικός γραμματέας Αλέξης Δέδες, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA και UEFA Πετρ Φούσεκ, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, Χουάν Μάριν και Λιφ Λιντμπεργκ .

Καμιά ωρίτσα κράτησε το πανηγύρι. Από πλευράς διαιτητών ζητήθηκε να γίνουν περισσότερα σεμινάρια, με τον Σιδηρόπουλο να… αποθεώνει το έργο της ΚΕΔ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνέπεια της Ε.Π.Ο στην εφαρμογή των κανονισμών. Υλοποιούνται όσα συμφωνήθηκαν. Η Κ.Ε.Δ. κάνει άριστα τη δουλειά της, πρέπει να εκμεταλλευθούμε την εμπειρία και τη διάθεση των μελών της», είπε χαρακτηριστικά.

Δια στόματος Σιδηρόπουλου έγινε παράπονο για τις ανακοινώσεις-δηλώσεις των ΠΑΕ και των παραγόντων. «Ηρέμησαν για λίγο, αλλά ξεκίνησαν πάλι τα ίδια», τόνισε ο διεθνής ρέφερι με τον Γραμμένο να του απαντάει: «Να έχετε καλή απόδοση για να κλείνετε στόματα. Γιανα μην μιλάει κανείς. Έχετε δώσει δικαιώματα και εσείς».

Δεν γίνεται να μην ασκείται κριτική και να μένουν στο απυρόβλητο οι διαιτητές. Αυτό σε άλλα πολιτεύματα. Δημοκρατία έχουμε. Εξάλλου ότι ανακοινώσεις έχουν βγει το τελευταίο διάστημα , σε σχέση με τα διαιτητικά λάθη, είναι… λάιτ.


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα