1.1.1.1.1.2019 01 31 1705

Δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ έδωσε χθες στη Τούμπα ο Φωτιάδης. Ούτε τα… μισά, αφού υπάρχουν άλλα τρία που δόθηκαν, όλα υπέρ των γηπεδούχων.

Στο 4’ το πρώτο που δεν δίνεται, όταν ο Λίλα κρατάει παρατεταμένα τον Κρέσπο.

Στο 36’ καταλογίζει το πρώτο, αλλά με… έκπτωση. Δεν φαίνεται ανατροπή απ’ έξω στο μαρκάρισμα του Σιόντη στον Ακπόμ. Στη συνέχεια ο Ευαγγέλου ανατρέπει τον αντίπαλο του εντός περιοχής. Προφανή ευκαιρία, ο αμυνόμενος πάει για μπάλα, οπότε και κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε όμως και θα ήταν η δεύτερη για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 52’ ο ΠΑΣ ισοφαρίζει, αλλά ο Μάνος ξεκινάει από θέση οφσάιντ. Οριακό μεν, αλλά οφσάιντ που δεν καταλόγισε ο Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

Στο 75’ ακόμα ένα πέναλτι που κάνει ο Λίλα όταν μαρκάρει πάλι τον Βαρέλα με… χέρια και με πόδια, το οποίο επίσης δεν καταλογίζεται.

Στο 78’ ο Φωτιάδης πάει για δεύτερη φορά στη βούλα και σωστά, αφού ο Μπουκουβάλας πρώτα κρατάει, μετά τραβάει και στο τέλος ανατρέπει και με τα πόδια τον Ακπόμ.

Το τρίτο πέναλτι που δεν δίνει ο ρέφερι είναι στο 86’. Πάλι πρωταγωνιστές Λίλα και Ακπόμ. Παρατεταμένο κράτημα του πρώτου δεν επιτρέπει στον επιτειθέμενο να γίνει κάτοχος της μπάλας. Παράβαση που δεν δόθηκε από τον ρέφερι. 


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα