1.1.1.1.1.2019 01 18 2044

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν τη Δευτέρα 14/01/2019 οι γραπτές εξετάσεις της νέας Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Σ.Αχαιας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαιας στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών, παρουσία του εκπρόσωπου- εξεταστή της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Ντουλη Ανδρέα από την Κόρινθο.

Στις εξετάσεις παρών ήταν το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας/Ε.Π.Σ.Αχαιας και Εκπαιδευτής κ. Τηλιγαδας Σωτήρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και υπεύθυνος Εκπαίδευσης κ. Σταθόπουλος Γιώργος και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και Εκπαιδευτής κ. Ρηγόπουλος Γιάννης.

Οι νέοι Διαιτητές που πέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις είναι 20 (3 γυναίκες) και ανάμεσα σε αυτούς είναι η Πρωταθλήτρια πυγμαχίας Άννα Κορφιάτη, ο Πρωταθλητής στο βάδην Ντεντοπουλος Κωνσταντίνος και ο γνωστός τερματοφύλακας Βαρνακιώτης Αγγελος- Ανδρέας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαιας και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Αχαιας εύχονται στους νέους Διαιτητές καλή σταδιοδρομία!


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα