1.1.1.1.1.2019 01 09 1805
Στο 18'  του αγώνα ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης, ο Ντέλετις καλυπτόταν, όμως το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ από τον βοηθό Σίπκα (Σάμου).

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σέζος (Κιλκίς) καταλόγισε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, με τον Αθανασιάδη να βρίσκει μπάλα και όχι τον Ντέλετιτς. 

Για το ακυρωθέν γκολ του Ντέλετιτς η ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Δηλαδή κύριε Γραμμένε και κύριε Σιδηρόπουλε διεθνή διαιτητή αν κάνουμε ανακοίνωση τώρα και γράψουμε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον βοηθό διαιτητή Σίπκα της ενώσεως του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, όταν ο Ντέλετιτς πρίν πάρει την μπάλα καλύπτεται όχι από έναν, αλλά από δύο αντιπάλους, θα μας καλέσει ο κ. Λαίνης σε απολογία και μάλιστα σαν υπότροπους για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου;

Δεν πειράζει, τόσο η ιστορική ομάδα μας όσο και ο κ. Κούγιας έχουμε συνηθίσει από το 1996 και μετά, από τότε δηλαδή που ιδρύθηκε το "συνεργείο" να είμαστε τα μόνιμα θύματα, όχι ανθρωπίνων λαθών, να διαμαρτυρόμαστε δικαιολογημένα, να μας καλούν σε απολογίες, να δικαιωνόμαστε με τα χρόνια με τα διάφορα koriopolis, να δικαιωνόμαστε από πραγματικούς Εισαγγελείς και πραγματικούς Δικαστές, αλλά προηγουμένως να μας έχουν εξοντώσει οικονομικά με πειθαρχικές τιμωρίες εκατοντάδων χιλιάδω ευρώ (μέχρι σήμερα 800.000€), αλλά να συνεχίζουμε να υπάρχουμε".


Πρωτοσέλιδα

Αποτελέσματα αγώνων


powered by Agones.gr - Stoixima

Follow us on Facebook

Facebook Red Logo psd64227

Banner

001 1

Επισκέπτες από 12/01/2017


Τελευταία Νέα